<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Remek odds a franciák hétfői győzelmére

Gólzáporos sikerben bízhatnak a franciák Kamerun ellen.
Felkészülési mérkőzés
Franciaország – Kamerun
Hétfő, 21:00 óra

A júniusi Európa-bajnokság házigazdája, Franciaország Kamerunt fogadja felkészülési mérkőzésen. A hazaiak a kontinensviadal favoritjai, s ezt a barátságos találkozókon is bizonyítják, ugyanis a legutóbbi nyolc összecsapásukból hetet megnyertek, mindössze az angoloktól (2-0) szenvedtek vereséget, s olyan csapatok ellen diadalmaskodtak, mint a világbajnok németek, a hollandok, vagy a portugálok. Ráadásul a gólokkal sem spóroltak. A nyolc meccsen összesen 26 találat született, ami 3.25-ös átlag. A vendégek ezzel szemben az előző öt találkozójukból mindössze Kongót tudták legyőzni.

A francia válogatottnak az egyetlen nehézséget a sok hiányzó okozhatja. Sérülés miatt nem léphet pályára Jeremy Mathieu, míg Raphael Varane, Antoine Griezmann és Lucas Hernández a szombati BL-döntőt piheni ki, Karim Benzema pedig az eltiltását tölti. Azért így sem lesz híján a csapat remek csatárokban, ugyanis a támadó szekcióban olyan játékosok szerepelhetnek, mint az Arsenal és a Manchester United játékosa, Olivier Giroud és Anthony Martial, vagy a 2015-16-os szezont a Bayernnél kölcsönben töltő Kingsley Coman. A másik oldalon Benjamin Moukandjo és Stéphane Mbia nem bevethető.

13014. Franciaország – Kamerun, 1 és 2.5 fölött (1.80) - Tippmix

A két csapat eddig kétszer találkozott egymással, 2000-ben egy barátságos meccsen 1-1-es döntetlen született, míg a 2003-as Konföderációs Kupán hosszabbításban diadalmaskodtak 1-0-ra a franciák. Úgy gondoljuk, az Eb-házigazdák megnyerik a mérkőzést, s vélhetően gólokban sem lesz hiány.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!