<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Heti sztártippelőnk: Tipszmiksz Csabi

A Profitipp igazi nagyágyút, a TrollFoci sztárját faggatta az NB I, vagy, hogy stílszerűek legyünk a Mennyei Bajnokság 14. fordulója előtt. Még szép, hogy Tipszmiksz Csabi szerint győz a Kaposvár.
Videoton–Mezőkövesd 3–0

– Tuti egyes! Óriási hazai! Bírom a Véber Gyurit, de hendiről is tolható a Videoton. A fehérváriaknál ott van a Kis Kokó, nagyon nagy zsugás, haverom, már csak miatta is hazai. Nikolics is bevág egyet, figyeljétek meg, bátran játsszátok 2,5 fölé.

Debrecen–Puskás Akadémia 2–1

– Hazai ez is, de nem lesz olyan sima, mint a Vidi. Csípem Lencsét, meg Czvitkovicsot, egy gólt összehoznak most is. De azért győz a DVSC.

Pápa–Paks 1–1

– Szűcs nagyon rendes fiú, fel is hívtuk a negyvenedik szülinapján, már csak miatta is szurkolok a Pápának. Nyer is! Vagy… Tudjátok mit, inkább legyen iksz. Én azt mondom, rakja 1X-re, aki neten játszik, abból nem lehet baj.

Győr–Kaposvár 0–1

– Az a baj, hogy egyes… Pintérnek a fejét veszik, ha nem verik meg a Rákóczit. De azt mégsem mondhatom, hogy kikapunk. Hülyén hangzik, nem? Akkor legyen 0–1. Gólszerző: Balázs Benjámin.

Pécs–Diósgyőr 1–2

– Kettes lesz az! Javít a Diósgyőr. A Pécsnek nem megy otthon, idegenben mintha erősebb lenne. Bírom a DVTK-szurkolókat. Amióta ismertté váltam, rengetegen akarnak találkozni velem, de amit a diósgyőriek műveltek, az hihetetlen. Már hazaértem a meccs után, amikor vagy harmincan eljöttek a lakásomhoz, óriási élmény volt, köszönöm azt az estét a Korzó Boys tagjainak.

MTK–Honvéd 1–1

– Erős a Kispest, kettes! Kemenes nagyon jó csávó, zúzós gyerek. De várjunk csak, Józsi bácsit is szeretem, legyen inkább döntetlen. Igen-igen, iksz lesz a pestiek meccse: 1–1.

Ferencváros–Haladás 4–0

– Böde! Micsoda gyerek! Nagy király! Imádom! A Haladásnál meg… Korábban csíptem a szombathelyieket, de Guzmics és Devecseri, a válogatottban, már bocsánat, de, hogy lehet ilyet csinálni. Még én sem fejelem be a saját kapumba a labdát. Nyer a Fradi, méghozzá nagyon-nagyon könnyedén.

Kecskemét–Újpest 1–2

– Kabát a kedvencem az újpestieknél, Kecskeméten is bever kettőt. Fasza csávó, küzd-hajt, megy előre minden körülmények közt. Aztán ott van Balajcza, vele még együtt fociztam gyerekkoromban. Én csatár voltam, vagy középpályás, de ez régen volt. Javít az Újpest!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!