<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Duplázós tipp az olasz rájátszásból

A Trapani az osztályozó odavágóján idegenben is legyőzte a Spezia csapatát és ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. Szerintünk odahaza sem lassít a gárda.
Olasz másodosztály, rájátszás
Trapani - Spezia
Kedd, 20:30 óra

Javában zajlanak az osztályozók Olaszországban, a Cagiari és a Crotone mellett már csak egy szabad hely kiadó. A Trapani a Serie B-ben a 3. helyen zárt, Serse Cosmi ezzel a klub történetének legjobb eredményét érte el. De persze nem akarnak ezzel megelégedni Eramóék, céljuk egyértelmű, a feljutás! A play off első meccsén a Cesenát idegenben búcsúztató Spezia vendégeként tudtak 1-0-ra nyerni. A formájuk szenzációs, február közepe óta nem találtak legyőzőre, ebben a periódusban 16 bajnokijukból 12-őt megnyertek. A keretben egy bekk és egy középső középpályás sérült, de őket azért tudják helyettesíteni. A jól bevált 3-5-2-es hadrend nem változik.

A Spezia a rutinos Domenico Di Carloval a kispadon végül a 7. pozícióban zárta a pontvadászatot. Előrébb is végezhettek volna, ám a tavaszi hajrába kissé szeszélyessé vált Calaioék teljesítménye. A play off első kanyarában nem kis meglepetésre búcsúztatták idegenben a Cesenát, viszont a szervezetten futballozó Trapanival nem bírtak Piccoloék a Stadio Alberto Picco-ban. Abban bízhatnak a fehér-feketék, hogy a bajnokságban nem ment rosszul távol otthonuktól (7-8-6). A keretben egy jobb bekk és egy jobbszélső sérült, viszont Nene, a házi gólkirály legutóbb már csereként pályára léphetett.

05531. Trapani - Spezia, 1 (2.05) - Tippmix

A Trapani az alapszakaszban is jól teljesített és masszív játékával idegenben is legyőzte a Spezia csapatát az osztályozó első mérkőzésén. Az ott látottak alapján azt gondoljuk, a visszavágón sem lassít a magasabb kiemelésű hazai csapat és legyőzi a Spezia csapatát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!