<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Bízunk az Eb-re készülő írekben

Az írek az Eb-re készülnek és jó esélyt látunk rá, hogy hétfő este önbizalomnövelő sikert arathatnak a fehéroroszok ellen.
Válogatott mérkőzés
Írország - Fehéroroszország
Kedd, 20:45 óra

A selejtezőben a 3. lett csoportjában az ír válogatott, a németek és a lengyelek előzték meg a zöldeket. A pótselejtezőn viszont nem hibázott Martin O'Neill alakulata: a bosnyákokat ütötték el a kontinensviadaltól. Franciaországban nem lesz egyszerű dolguk Walterséknek, ugyanis Belgium, Svédország és Olaszország vár rájuk az E-jelű négyesben. A selejtezők után is őrzi jó formáját a társulat, verték Svájcot, majd ikszeltek a szlovákokkal és a hollandokkal. Keane biztosan nem lép pályára szerda este (Eb-szereplése is kérdéses egyelőre) és Arter játéka sem biztos.

A fehéroroszoknak sanszuk sem volt a kijutásra, a 4. pozícióban zártak a spanyol-szlovák-ukrán hármas mögött. A gárdában nincsenek klasszisok, így nem is okozott meglepetést ez a szereplés. A kvalifikáció óta három mérkőzést játszottak, de még gólt sem szereztek. Két remi (Örményország, Montenegró), majd kapituláció Észak-Írországgal szemben a minap (3-0). A csapat támadópotenciálja gyenge, várhatóan nem a stabil védelméről ismert íreknél táltosodnak meg Renanék.

03392. Írország - Fehéroroszország, 1 (1.60) - Tippmix

Az írek erősebbek, a játékosok erős bajnokságokban edződnek. Az Eb-re készülő szigetlakók sikerrel veszik az újabb akadályt. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 2Lavjaman0072016május31.22:33ÚjVálasz

    Ezek amiket irogatsz milyen arányba jönnek, ha jönnek?

     
  • 1sada372016május31.17:23ÚjVálasz

    Sziasztok! Írom a mai nyerteseket!! Írország,PAOK,Szerbia,Ausztria.Sok sikert !

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!