<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ha gólokra fogadnál, ez a te cikked

Rangadót rendeznek az izlandi első ligában, mi pedig gólokra vadászunk az összecsapáson...
Izlandi bajnokság
FH - Vikingur Olafsvik
Hétfő, 21:15 óra

A Hafnafjordur régóta meghatározó csapata az izlandi labdarúgásnak, tavaly megnyerte a bajnokságot, és az idén is jó esélye van a gárdának az aranyérem begyűjtésére. A társulat 5 fordulót követően 10 egységgel a 2. helyről várja a folytatást, hazai környezetben mindkét ütközetét megnyerte, négy rúgott góljára csak egyet kapott. A formája , a listavezető Stjarnan ellen idegenben pontot szerzett, majd kivégezte alacspnyabb osztályú ellenfelét a kupában.

A vendégek most jutottak fel az élvonalba, ehhez képest kimondottan jól szerepelnek. Pontosan úgy állnak, mint mai ellenfelük, 10 pontosak, vendégként 1-1-1-es sort produkálva. A formája nem igazán jó, a Fjölnir vendégeként 5-1-re kikapott, majd a kupának is búcsút intett a Stjarnan otthonában. A védelme még nem állt össze, eddig csak egyszer úszta meg kapott gól nélkül.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

02761VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Eddig négyszer találkozott egymással a két együttes, és mindannyiszor jött a +2.5-ös opció. Ma is erre van a legjobb esély, no és hazai sikerre. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!