<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ez lehet a hétfői nap tutija

Alsóházi csapatok találkoznak a norvég másodosztály hétfő esti meccsén, mi pedig mi másra is hajthatnánk, mint gólokra?
Norvég másodosztály
Mjöndalen - Raufoss
Hétfő, 19:00 óra

Egyik alakulat sincsen biztonságban, ugyanis a tabella második felében foglalnak csak helyet. A házigazda 9 pontos, otthonában viszont veretlen (2-2-0), és a találatokat is szépen termeli, gólkülönbsége 10-4 saját közönsége előtt. A formája szeszélyes, mindhárom kimenetelt produkált az elmúlt hetekben. Over/under mérlege 6/3. Egy bekk visszatér eltiltásából.

A Raufoss egy ponttal és egy hellyel áll mai ellenfele mögött, idegenben elképesztően halovány (0-1-3), és a védelme is ingatag (4-9). A gárda rettenetes passzban érkezik a mai találkozóra: a legutóbbi négy fellépésén mindössze egy egységet szerzett. Hatszor játszott eddig over-meccset a brigád. A középpályán egy alapember sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

04684VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Pocsék forma, átjáróház védelmek, ez jellemzi mindkét alakulatot. Ennek megfelelően találatokkal számolunk, legalább hárommal. Tippünk így: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!