<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 keddi ötlettel 4.87-es odds

Két focitippel és 1-1 tenisz- és kosárötlettel készültünk a keddi napra, melyekkel összesen 4.87-es eredő odds húzható be.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00484. V. Williams - T. Bacsinszky, játszmák száma 2 (1.45) - női Roland Garros, 11:00

Jó meccsnek ígérkezik a világranglista 9. és 11. helyezett játékosa között. A magyar felmenőkkel is rendelkező, de svájci színekben versenyző Tímea Bacsinszky ragyogóan teljesít az utóbbi időkben, élete formáját mutatja, és a legjobb eddigi világranglista-helyezése ez a 9.hely. Ha csak a salakos formát nézzük, sokkal stabilabbnak mondható az amerikainál, aki inkább a hazai keménypályás versenyeken él igazán. És bár eljutott a legjobb 16-ig, megszenvedett az első fordulóban Kontaveit ellen, elég alaposan, majd Cornet kényszerítette döntő játszmára az előző fordulóban, bár azt 6:0-ra húzta be Venus. Két játszmára tippelünk, salakon meggyőzőbb a svájci.

06314. Panioniosz - AEK Athén, 2.5 gól alatt (1.50) - görög bajnokság rájátszás, 19:15

A sereghajtó Panioniosz otthonába látogat a harmadik helyen álló AEK Athén a görög bajnokság rájátszásának utolsó fordulójában. A hazaiak számára tét nélküli a találkozó, ugyanis már biztosan az ötödik helyen zárják a pontvadászatot, köszönhetően annak, hogy a csapat rendkívül gyenge formában futballozik mostanában. Az együttes a legutóbbi hét meccsén mindössze egyetlen pontot gyűjtött. A vendégek nyolc egységgel előzik meg riválisukat a Play-offban, ám ez is kevés volt a Bajnokok Ligája induláshoz, győzelem esetén viszont megkaparinthatják a dobogó legalsó fokát. Ami a hiányzókat illeti. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Karim Ansarifard, Anastasios Karamanos és Theofanis Tzandaris, míg a másik oldalon Ronald Vargas és Ivan Brecevic nem bevethető. A két csapat ebben a szezonban háromszor találkozott egymással két AEK (1-0, 2-0) siker mellett egy döntetlen született (1-1). Nem számítunk gólzáporra, ugyanis a két csapat meccsein egy-két találatnál több szinte soha nem születik. Legutóbb 2009-ben volt arra példa, hogy legalább háromszor voltak eredményesek az együttesek, akkor a Panioniosz 3-1-re diadalmaskodott.

05742. Ausztria - Málta, 1 és 2.5 gól felett (1.40) - válogatott mérkőzés, 20:30

A FIFA világranglista 11. és 165. helyezettje csap össze egymással kedd este Klagenfurtban. Az osztrákok már javában készülnek a hamarosan rajtoló kontinensviadalra, a selejtezők vége óta megrendezett 3 felkészülési meccsből viszont kettőt is elveszítettek, bár ebből messzemenő következtetést nem szabad levonni. A kvalifikációs csoportban magabiztos játékkal szerezték meg az orosz-svéd kettős előtt az első helyet 28 ponttal, ráadásul 10 meccsükből 9-1-0 mérleget hoztak ki. A 22 kapott gól jól mutat, de még ennél is jobb adat a 10 meccsen kapott mindössze 5 gól. Janko 7 góllal zárta a selejtező sorozatot, de a Bayern sztárja, Alaba is eredményes volt négyszer.

Málta ezúttal is a szokásos formáját hozta, 2 ponttal az utolsó helyen zárt csoportjában. Hagyományosan nem verik agyon a csapatot a meccsek során, ezt a 3-16-os gólkülönbség is jól mutatja, támadásban rémesen gyenge együttesről van szó. A selejtezők óta Moldova ellen kiharcoltak egy 0-0-t, ám Jordánia és legutóbb Csehország is elverte őket. Az osztrákok minden bizonnyal visszafogott játékot mutatnak majd, így nem feltétlenül várunk gálameccset. A hazaiak sikeréhez nem férhet kétség, és jó eséllyel 3 gólig is eljutnak majd a felek - pláne ha Málta a csehek ellen mutatott védekezését hozza majd magával Ausztriába.

01816. Laboral Kutxa - Gran Canaria, 1, hendikep -5.5 pont (1.60) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 20:30

Jön a harmadik meccs a bajnoki negyeddöntőben, eddig mindenki hozta a hazai találkozóját. Hanga Ádámék 81-76-ra diadalmaskodtak múlt pénteken, majd a vasárnapi derbit 93-87-re megnyerte a rivális. A magyar hátvéd hiába dobott húsz pontot, a második negyedet rendesen elszúrta a Laboral, és innen már nem volt visszaút. A baszkok a negyedik helyen zárták az alapszakaszt, és ugyanígy végeztek az Euroligában.

A Gran Canaria ötödik lett, elsősorban otthon remekelt, vendégként 7-10-es mutatója volt. Vitoriában rendre jobb a Laboral Kutxa, és nem engedhet meg magának hazai botlást. Tavaly februárban 39, novemberben 10 ponttal győzött otthon, majd a negyeddöntőben öt volt közte. Kedden több lesz, tippünk szerint legalább hat.

 
 
  • 1Lavjaman0072016május31.22:39ÚjVálasz

    Tenisz eredményét nem tudom, de jó tippek, a többi jött. Nem tudtam rakni ma sajna. Na majd holnap

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!