<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tízszeres szorzó három sportággal

Ha az időjárás engedi, kedden végre teniszeznek Párizsban, ahol egy csábító oddsra leltünk. Nem várunk gólzuhatagot a szerb-izraeli tesztmeccsen, a Real Madrid pedig újra szenvedhet a Murcia ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00543. Kiki Bertens – Madison Keys, 1 (2.55), - női tenisz, Roland Garros, 11:00

A döntés csupán a jelenlegi forma alapján megalapozott. Kiki Bertens szenzációsan menetel eddig a Roland Garroson. Az első fordulóban rögtön kiejtette a harmadik kiemelt Angelique Kerbert, az idei Australian Open győztesét, a második körben az olasz Camila Giorgit, a harmadikban pedig a feljövőben lévő orosz tehetséget, a 29. kiemelt Kasatkinát. Keys eddig nem találkozott olyan ellenféllel, aki jelentős erőfeszítésre kényszerítette volna, illetve ő sem salakon nőtt fel, ezért úgy gondoljuk, meglepetés születhet. Ráadásul Bertens a nürnbergi tornagyőzelemmel érkezett a Roland Garrosra, tíz mérkőzés óta veretlen salakon. Meglehet a 11.

07621. Szerbia - Izrael, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - válogatott mérkőzés, 20:15

Újvidéken (Novi Sad) találkozik egymással a FIFA világranglista jelenlegi 56. és 76. helyezettje. Egyik együttesnek sem sikerült kiharcolni a Eb-részvételt, így mindketten már a vb-selejtezőkre fókuszálva készülnek a barátságos meccseken. A szerbek mindössze 4 pontot szereztek (hármat levont tőlük az UEFA) a selejtezők során és ezzel csupán 4. helyen zártak csoportjukban a Portugália-Albánia-Dánia hármas mögött. Ez mindenképp csalódás, de ugyanez elmondható Izrael válogatottjáról is, amely ugyan versenyben volt a pótselejtezős helyekért, de végül 13 pontjukkal ők is csak a 4. helyet csípték meg. Izrael meglepő módon hatékony támadófocit játszott a selejtezőkben és 10 meccs alatt 16 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, ehhez azonban 14 kapott gól is társul, tehát a jó támadójátéknak ára is volt. A szerbek csupán nyolcszor voltak eredményesek 13 kapott gól mellett, mindezt 8 meccsen hozták. A selejtezők óta Szerbia 4 barátságos meccsen 2 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el, míg Izrael a horvátok elleni felkészülési derbit 0-2-re veszítette el még márciusban. Alapvetően mindkét csapat már a vb-selejtezős keretét építgeti, így igazán könnyed meccs várható tőlük kedd este, amely a gólszámban is megmutatkozhat.

01889. Real Madrid – Murcia, 2, hendikep +13.5 pont (2.05) - spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 21:00

Meglepően szorosan alakul eddig a negyeddöntő-párharc: a Real négy ponttal győzött otthon, majd a Murcia egyenlített, miután ugyanennyivel megverte a Madridot. Figyelemre méltó, hogy a vendégek 103 pontig jutottak múlt pénteken, vasárnap pedig 11 triplát elsüllyesztve egyenlített. A Realban csak Reyes jutott húsz pont fölé, s bár az első negyedet még megnyerte, a folytatás a Murcia-kosarasok elképzelései szerint alakult.

Úgy fest, az alapszakasz hetedik helyén záró együttes komolyan gondolja, hogy megkeseríti a fővárosiak életét, s ha kitart a lendület, szorosan alakulhat a harmadik összecsapás is. Kosárgazdag meccset várunk, és nem gondolnánk, hogy ebben az évadban sokat botladozó Real Madrid megsemmisítő csapást mérne a riválisára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!