<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Így nyerj döntetlenekkel csaknem négyszázezret

Kétezer forintra 393 752 forintot nyert egy pécsi fogadó, aki négy döntetlenre és egy hazai sikerre tett a Tippmixen.

A hetente jelentkező rovatunkban a legszerencsésebb Tippmix-nyerteseket vesszük górcső alá. Ezúttal egy pécsi fogadóra esett a választásunk, aki öt labdarúgó mérkőzésre tett. A megjátszott szelvényen négy döntetlen és egy hazai siker szerepelt. A bátor tippelő 1000 forintot kockáztatott, s annyira biztos volt magában, hogy kétszer is megjátszotta, vagyis összesen 2000 forintért fogadott. A tipp jött, így szelvényenként 196 876 forintot, azaz összesen 393 752 forintot tehetett zsebre. A profitipp.hu stábja is gratulál a szerencsés nyertesnek.

A nyertes szelvény

Tipp

Odds

Eredmény

Celje – Maribor, X 3.551-1
Figueirense - Santos, X 2.902-2
Coritiba - Sao Paulo, X 2.85 1-1
Santa Cruz PE - Cruzeiro, 1 2.20 4-1
Sydney FC - Shandong Luneng, X 3.05 2-2
 
 
  • 2blade2016június05.10:14ÚjVálasz

    Sziasztok...biztos meccs nincs,csak "mák" olyan helyzetekből adódnak gólok,az elképesztő...mi sajnos valakinek jól jön a hálóba betévedett labda,valakinek sajna kuka lesz a "mixe"...vagy bejön vagy nem...ezért tippelünk,biztosat csak a pályán lévő csapat tagjai tudnak,tudnának esetleg,nem hiába a "bunda az bunda,ha úgy van éppen"...mert rajtuk dől el a "mixünk"....nos...legyen "mákotok"....:-)

     
  • 1gero452016június02.11:05ÚjVálasz

    Mi az, hogy "annyira biztos volt magában, hogy kétszer is megjátszotta, ..."
    Ha Én annyira biztos vagyok akkor 10 ezret rakok! Nme értem! Valaki leírná, hogy +értsem??

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!