<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három tippel 9.69-es szorzó

A folyamatos esőzés miatt Kiki Bertens sikere ismét bekerült a merész ötleteink közé, emellett olasz gólokkal és egy északi barátságos meccsel jelentkezünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00543. Kiki Bertens – Madison Keys, 1 (2.55), - női tenisz, Roland Garros, 11:00

A döntés csupán a jelenlegi forma alapján megalapozott. Kiki Bertens szenzációsan menetel eddig a Roland Garroson. Az első fordulóban rögtön kiejtette a harmadik kiemelt Angelique Kerbert, az idei Australian Open győztesét, a második körben az olasz Camila Giorgit, a harmadikban pedig a feljövőben lévő orosz tehetséget, a 29. kiemelt Kasatkinát. Keys eddig nem találkozott olyan ellenféllel, aki jelentős erőfeszítésre kényszerítette volna, illetve ő sem salakon nőtt fel, ezért úgy gondoljuk, meglepetés születhet. Ráadásul Bertens a nürnbergi tornagyőzelemmel érkezett a Roland Garrosra, tíz mérkőzés óta veretlen salakon. Meglehet a 11.

02872. Pescara - Novara, 2.5 gól felett (1.90) - olasz másodosztály rájátszás, 20:30

Nagyon nehéz helyzetben van a Novara csapata az olasz másodosztály rájátszásának elődöntőjében, hiszen a Pescara 2-0-ra tudott nyerni idegenben az első meccsen, vagyis két gólos hátrányt kellene ledolgoznia a vendégeknek. Márpedig az olasz feljutási szabályok szerint döntetlen párharc esetén nem az idegenben lőtt gólok számítanak, hanem a magasabb helyen kiemelt csapat lép tovább, vagyis egy esetleges szerdai 2-0-ás Novara-siker is a vendégek búcsúját jelentené és a Pescara játszhatna a feljutási döntőben. Vagyis vendég oldalon a "nincs más hátra, mint előre" jelszó érvényes, legalább 3 gólt kell lőnie a Novara együttesének a döntőbe jutáshoz. Lehetetlen küldetésnek tűnik, viszont ha sikerülne még az első félidőben gólt szereznie, akkor életben tartaná esélyeit, ehhez "mindössze" jobban kell kihasználnia helyzeteit, mint az előző meccsen. A Pescara számára pedig ez remek esélyt jelent a kontrajátékra, amelyben szintén komoly veszély rejlik. Ebből kifolyólag egy eseménydús meccsel számolunk, a 2.5 gól feletti opcióra adott 1.90-es odds nem tűnik rossz választásnak.

03571. Norvégia – Izland, 1. félidő X (2.00) – felkészülési mérkőzés, 19:45

A franciaországi Európa-bajnokságra készülő Izland a pótselejtezőben, épp a magyarok ellen búcsúzó norvégokhoz látogat felkészülési mérkőzésen. A hazaiak nincsenek kirobbanó formában, a barátságos találkozókon mindössze Finnország ellen diadalmaskodott, legutóbb Portugáliában szenvedtek könnyed, 3-0-s vereséget. Az izlandiak hasonlóan gyengén szerepelnek, az előző nyolc meccsükön hat vereség és két győzelem a mérleg. Azért, így sem lehet leírni a vendégeket, ugyanis a kontinenstorna selejtezőjében oda-vissza verték Hollandiát, s mindössze két ponttal gyűjtöttek kevesebbet a csoportgyőztes cseheknél.

A két csapat egymás ellen általában szoros meccset vív. A legutóbbi öt találkozón két-két norvég siker és döntetlen született, míg egyszer az izlandiak diadalmaskodtak. Szerda este is szoros mérkőzésre számítunk, s úgy gondoljuk, döntetlennel zárul majd az első félidő.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!