<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: foci, kosár, kézi és tenisz

Csaknem hatszoros szorzót ér a négy szerdai kiválasztott tippünk, feltéve, ha Párizsban végre hajlandóak lesznek teniszezni. Fociban, kéziben és kosárban is utazunk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00484. V. Williams - T. Bacsinszky, játszmák száma 2 (1.45) - női tenisz, Roland Garros, 11:00

Jó meccsnek ígérkezik a világranglista 9. és 11. helyezett játékosa között. A magyar felmenőkkel is rendelkező, de svájci színekben versenyző Tímea Bacsinszky ragyogóan teljesít az utóbbi időkben, élete formáját mutatja, és a legjobb eddigi világranglista-helyezése ez a 9.hely. Ha csak a salakos formát nézzük, sokkal stabilabbnak mondható az amerikainál, aki inkább a hazai keménypályás versenyeken él igazán. És bár eljutott a legjobb 16-ig, megszenvedett az első fordulóban Kontaveit ellen, elég alaposan, majd Cornet kényszerítette döntő játszmára az előző fordulóban, bár azt 6:0-ra húzta be Venus. Két játszmára tippelünk, salakon meggyőzőbb a svájci.

08503. CSZKA Moszkva - UNIKSZ Kazany, 2, hendikep +18.5 pont (1.50) – VTB-kosárliga, 18:00

Kezdődik a főként exszovjet csapatokat tömörítő VTB-liga döntője, melynek egyértelmű esélyese az Euroligát is megnyerő CSZKA. A kazanyiak másodikként zárták az alapszakaszt, vagyis papíron a két legjobb csapat indul csatába az aranyéremért. A Moszkva kétszer 3-0-val jutott tovább a negyed-, illetve az elődöntőből, a Kazany a 3-0 után megszenvedett (3-2) a Zenit ellen.

Úgy véljük, a finálé első meccsén még igazán harapós lesz a UNIKSZ, és elkerüli a nagy zakót. Ebben az idényben kétszer találkoztak a felek, mindkét meccsen 11 ponttal győzött a CSZKA. Csaknem húsz egységgel megtámogatva bátran behúzható a 2-es.

09222. Ukrajna – Szerbia, 2 (1.60) – női kézilabda Eb-selejtező, 18:00

A csoport harmadik helyén álló Ukrajna az éllovas Szerbiát fogadja a női kézilabda Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó előtti fordulójában. A vendégek még veretlenek a kvartettben, három győzelem mellett egy döntetlen a mérleg, így egy újabb sikerrel biztosítanék helyüket a decemberi svédországi kontinensviadalon, ahova minden négyes első két helyezettje, valamint a hét selejtezőcsoport legjobb harmadikja kvalifikálja magát. Az ukránok két-két győzelemmel és vereséggel állnak a harmadik helyen, ám mindössze a sereghajtó, pont nélkül álló olaszok ellen diadalmaskodtak. A két gárda eddig kétszer találkozott egymással, s mindkétszer szerb siker született. Egy évvel ezelőtt 34-25-re, míg 2012-ben 25-23-ra nyertek déli szomszédjaink. Úgy véljük, Szerbia megnyeri a mérkőzést, s már szerda este biztosítja helyét az Európa-bajnokságon.

02902. Pescara - Novara, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - olasz másodosztály rájátszás, 20:30

Az elődöntőknél tart az olasz másodosztály rájátszása, élesedik tehát a feljutási harc. Ebben a párharcban a visszavágót 2-0-ás előnyről várhatja a Pescara együttes, amely így komolyan megalapozta továbbjutását. Az első derbin hiába dolgozott ki számtalan gólhelyzetet a Novara együttese, végül nem sikerült a kapuba találnia, így a Pescara taktikus játéka vezetett végül célra. A házigazda a 4. helyen zárta a bajnokságot 72 ponttal, ezzel biztosította helyét rögtön a playoff elődöntőjében, a Novara azonban már ment egy kört a rájátszásban, miután csak a 8. helyen zárt, a Bari csapatát végül hosszabbítás után emberhátrányban darálták be, ráadásul idegenben. Semmiképp sem mondható lefutottnak a párharc. Egyrészt nem számít az idegenben szerzett gól duplán, hiszen ha összesítésben döntetlenre végeznek a csapatok, akkor a magasabb kiemelésű lép tovább a párosításból. Ez jelen esetben a Pescara csapatának kedvez, vagyis a Novara együttesének még 2 lőtt gól is kevés lehet a továbbjutáshoz. Mindenképp fel kell tehát hagynia a vendég csapatnak, ez pedig gólokat eredményezhet mindkét oldalon, ezt az 1.70-es oddsot pedig kár lenne kihagyni.

 
 
  • 2Lavjaman0072016június01.21:18ÚjVálasz

    És nyert a Pescara-Novara is, jelenleg 2-1 az állás.
    Grat aki rakta!

     
  • 1Lavjaman0072016június01.19:48ÚjVálasz

    Köszönöm a mai tippet is.
    Pescara kivételével raktam, úgyhogy én már nyertem is, megnégyszereztem a pénzem. Imádom ezt az oldalt. Már négyszer mentem kifizetésre tippmixpro-n mióta az oldal tippjeit követem!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!