<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokra vadászunk a norvég kettőben

Ellentétes célokért küzdő együttesek csapnak össze vasárnap este a norvég kettőben, mi pedig természetesen a gólokra hajtunk.
Norvég másodosztály
Asane - Raufoss
Vasárnap, 18:00 óra

A házigazda a 6. helyen áll 18 egységgel, otthoni mérlege nem rossz, 3-2-1, ehhez 13-6-os gólkülönbség társul. A formája nem az igazi, két idegenbeli zakó között otthon csak remizni tudott. A keretében egy jobbszélső eltiltását tölti, a házi gólkirály viszont ismét bevetésre készen áll. Saját stadionjában gólratörően futballoznak a narancssárga-kékek, hat fellépésük közül 4-szer jött az over tipp.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06227VTöbb, mint 2.5 gól1.55

A Raufoss csak a 15. 9 ponttal, idegenben két iksz mellett négyszer megégtek a sárga-feketék. A formájuk tragikus, május eleje óta nem nyertek, az utolsó két bajnokijukat elveszítették. A keretben egy bekk huzamosabb ideje sérült, eltiltott nincs. Az over-under mutatójuk 6/6, vendégségben 3/3.

A közelmúltban nem találkozott egymással a két alakulat, de amikor legutóbb összefutottak, akkor mindkét bajnoki 4-4 gólt hozott. Ma is jó esély van a találatokra, a +2.5 simán benne van a pakliban. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!