<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 5 tipp, 8.55-ös szorzó

Két tippel is jövünk a magyar-portugál Eb-meccsre: az egyik fájni fog... Gólt várunk az ír együttestől, újabb biztos hazai sikert a Real-Barca kosárdöntőn és Wozniacki sikerét Eastbourne-ben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

09042. M. Puig - C. Wozniacki, 2 (1.50) - Eastbourne női egyes, 11:00

A negyeddöntőért megy már a küzdelem az eastbourni női tenisz tornán, ahol Monica Puig, és a dán Caroline Wozniacki csap majd össze egymással. A könnyebb dolga eddig a puerto ricoinak volt, aki eddig nem sok időt töltött a pályán, lévén hogy Broady legyőzése után Konjuh feladta a mérkőzését ellene. Ennek abszolút ellentéte a volt világelső Wozniacki, aki két roppant erős ellenfelén gázolt át tükörsimán. Pedig Alizé Cornet és Samantha Stosur nem tartozik a gyenge teniszezők közé, így a forma abszolút biztató a dán részéről. Taktikus, és abszolút labdabiztos teniszt játszik Wozniacki, minden labdáért kapar, anno ez segítette hozzá a tornagyőzelmekhez, és a világelsőséghez. Bár most a világranglistán egészen a 37. helyig csúszott vissza, jó alkalom lehet ez a torna is a zárkózásra felfele. Eddig egyszer találkoztak, azt a mérkőzést Wozniacki nyerte, most sem várunk mást, mint győzelmet tőle.

22175. Magyarország - Portugália, Portugália nem szerez gólt mindkét félidőben (1.45) - Európa-bajnokság, 18:00

A magyar álom folytatódhat! Lyonban Királyék azzal a portugál együttessel találkoznak, amelyik eddig két döntetlenre volt képes a tornán. A mieink nagyszerű játékkal verték Ausztriát az első fordulóban, majd jött a Marseille-i mérkőzés, amelyen a hajrában mentettek pontot Izland ellen. A négy pont egyelőre csoportelsőséget és minden továbbjutást jelent.

Ronaldoék csak szenvednek az Eb-n eddig, a szombat esti mérkőzésen a Real sztárja még tizenegyesből sem volt képes a kapuba találni. Ma győzelmi kényszerben fociznak Naniék, hiszen ha nem nyernek, kieshetnek. Erős és masszív Bernd Storck csapata, kibabrálhat Pepéékkel is. Ami biztosra vehető, hogy mindkét félidőben nem lesznek eredményesek a portugálok.

08696. Magyarország – Portugália, Ronaldo gólt szerez (1.70) – Európa-bajnokság, 18:00

A listavezető Magyarország a harmadik helyen álló Portugáliával csap össze az Európa-bajnokság F-csoportjának zárófordulójában. Hazánknak már egy döntetlen is elég ahhoz, hogy az első két helyen végezzen, míg riválisunknak győznie kell. A dél-európaiak még keresik önmagukat: Izlanddal és Ausztriával is csupán döntetlent játszottak, ráadásul mindössze egyetlen gólt szereztek. A csapat gyengébb teljesítménye azzal is magyarázható, hogy a csapat legnagyobb sztárja, a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldo – finoman fogalmazva – nincs túl jó formában, ám a Real Madrid klasszisa bármikor képes villanni. Ráadásul maximalista, s döntő helyzetben mindig a hátán viszi a csapatot. Törleszteni valója is van a szurkolók számára, ugyanis az előző fordulóban büntetőt hibázott Ausztria ellen. Bár a magyaroknak szurkolunk, s reméljük, megnyerik a találkozót, ettől függetlenül úgy gondoljuk, hazánk ellen szerzi meg első gólját Ronaldo a kontinenstornán.

08533. Real Madrid – Barcelona, 1, hendikep -5.5 pont (1.55) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 20:30

Óriási esélyt látunk arra, hogy szerda este befejeződjön a spanyol kosárbajnokság 2015-16-os bajnoki idénye. Ehhez az kell, hogy a fináléban 2-1-re vezető Real Madrid harmadszor is csapást mérjen ősi riválisára, a Barcára. Ami az előzményeket illeti, a katalánok múlt szerdán nagy nehezen behúzták a döntő első meccsét (100-99), majd két napra rá hatalmas pofonba szaladtak bele (70-90). A két barcelonai összecsapás után Madridba költöztek a csapatok, és a Real folytatta a menetelést, hiszen hétfőn 91-74-re diadalmaskodott.

Fernándezék ezúttal 11 triplát süllyesztettek el a gyűrűben, a túloldalon Tomic és Doelmann ponterős játéka semmire sem volt elég. A fővárosiak csaknem minden fontos mutatóban felülmúlták a Barcelonát, és semmi sem utal arra, hogy a vendégcsapat képes lenne megállítani a Real-hengert. Az előnyben lévő együttesnek pontot kell tennie a párharc végére, ugyanis az esetleges ötödik találkozót Barcelonában vívnák. Úgy véljük, erre már nem kerül sor…

21261. Olaszország - Írország, Olaszország kap gólt (1.50) - Európa-bajnokság, 21:00

Mint ismert, a torna előtt lesajnált olasz válogatott már biztosan megnyerte a csoportot, hiszen 6 pontja van két kör után (maximum Belgium érheti utol, de az egymás elleni eredmény az olaszoknak kedvez). Ezzel szemben Írország nagyon simán kapott ki a belgáktól, ugyanakkor döntetlent ért el Svédország ellen, vagyis még van reális esélye a továbbjutásra. Mit jelent ez az utolsó forduló szempontjából? Azt, hogy a pályára mindenképp egy motivált és az utolsó percekig küzdő ír csapat várható, míg az olaszok tartalékolhatnak. Ráadásul az olasz együttes alap védelmében számos játékost fenyeget az eltiltás veszélye, márpedig Conte szinte biztosan nem fogja megkockáztatni azt, hogy a Bonucci-Chiellini páros bármely tagja ne játszhasson eltiltás miatt az egyenes kieséses szakaszban. A hírek szerint a kapuban sem Buffon kezd majd, hanem Sirigu és várhatóan kezdőként léphet pályára El Shaarawy, Zaza, Ogbonna és Darmian is. Az írek minden bizonnyal a legerősebb kezdőjüket küldik pályára, leszámítva Walterst aki sérüléssel bajlódik. A fentiek alapján akár még az X2 is játszható opciónak tűnik, de az ír gólra is remek szorzót adnak a fogadóirodák. Ehhez a 21261-es eseményen a "V" opciót húzzuk be a szelvényre!

 
 
  • 12itsipia2016június26.23:45ÚjVálasz
    Idézet: kkszzs
    Három éve foglalkozom sportfogadással kb. Eddig több mint 2 ezer fogadásom volt. Buktam 100 ezer forintot kb. Nem vagyok az a fejjel a falnak tipusú fogadó.
    ...

    ezt tőlem okosabbak jobban eltudnák magyarázni...:)
    van egy két hasonló fogadó-tippadó oldal ahol ezt kifejtegetik szépen okosan...:) de a lényeg az oddszokat úgy állapítják meg hogy bármire is fogad a sok fogadó (a pénzük az ugye befolyik a fogadás szervezőhöz) nincs több kifizetés mint be...! kivéve ha az angol bukik beszopják a saját bajnokságukat :) de ígérték nem is lesz ekkora nyeremény garantálva soha többet...:(
    ha valamelyik tippre sok fogadás érkezik, úgy módosítják hogy az egyensúly, mármint a nekik kedvező megmaradjon.tisztán matematika és statisztika.
    nekünk csak azt kell kikalkulálni hogy eltaláljuk a bundákat:) ja és a kötéseket el kellene felejteni , csak szóló fogadásokkal lehet folyamatosan nyereséges maradni! aki ezt kibírja grat neki....:)

     
  • 11kkszzs2016június26.10:01ÚjVálasz

    Három éve foglalkozom sportfogadással kb. Eddig több mint 2 ezer fogadásom volt. Buktam 100 ezer forintot kb. Nem vagyok az a fejjel a falnak tipusú fogadó. De ha valaki megmagyarázná nekem,hogy miért van az,hogy hosszútávon mindig a fogadóiroda nyer és a fogadó bukik? A fogadóiroda sem tudja előre az eredményt. Nem tudja előre kiszámítani,hogy mi lesz. Ugyanígy van a fogadó esetében is. Miért???

     
  • 10gero452016június25.12:49ÚjVálasz

    "mert amióta elindult az EB is, minősíthetetlen, kritikán aluli a nyertes oldal. Ezzel az oldallal lehetetlen nyerni. Legyetek jók, szép nyarat mindenkinek!"
    1-et értek, köszi neked is!

     
  • 9Lavjaman0072016június25.00:52ÚjVálasz

    Igen boldog lennék. Olyan vagy mint egy tumor, vagy gennyes kelés a segglyukon. Rinyálsz, sírsz, a fasz kiváncsi az elbaszott életedre te szerencsétlen. Mióta megy az oldal, mind poszt alatt a sírásod, rinyád van.Nem játszottam már vagy egy hete te szerencsétlen. Hogy baszna telibe egy kamion családostól.

     
  • 8Nagy József2016június24.12:16ÚjVálasz

    Valaki mára tuti tippek?:)

     
  • Idézet: Lavjaman007
    Öld meg magad! Nem mered!?
    ...

    Boldog lennél mi? Már az is vigasztal, hogy gyanítom, az utóbbi 1-2 hét "profi" tippjeivel te sem nyersz sokat mostanában...:) Ha meg nyersz, költsd életed végéig gyógyszerre! Vagy koporsóra!

     
  • 6itsipia2016június24.11:12ÚjVálasz
    Idézet: Lavjaman007
    Öld meg magad! Nem mered!?
    ...

    ez a tanács és a tipp egy kicsit erős volt....:(

     
  • 5Lavjaman0072016június23.20:57ÚjVálasz

    Öld meg magad! Nem mered!?

     
  • Idézet: nyavajgokmertigazamvan
    Azt hiszem az lesz. Annyira undorodom az egész r.hadt tippmixtől, hogy azt elmondani nem tudom. A mai nappal befejeztem.
    ...

    Azt a pénzt, amit felraknátok, költsétek inkább egy wellness hétvégére vagy egy jó led-tv-re, amin nézhetitek az eb-t. Nekem lazán ennyit sikerült bukni 3 nap alatt. Szóval ennyi. Rajtam ezentúl 5 forintot nem fog keresni a szerencsege.i zrt.!

     
  • Idézet: Üljleegyesfiam
    Jó kivagy. Mit màrtirkodsz? Mindig annyival jàtsz,hogy ha elmegy,mèg ne fàjjon,ezt jegyezd meg!! Ja ès menj el dolgozni,az a biztos!!!
    ...

    Azt hiszem az lesz. Annyira undorodom az egész r.hadt tippmixtől, hogy azt elmondani nem tudom. A mai nappal befejeztem. Az utolsó 100 forintom csak kíváncsiságból felraktam arra, hogy a magyar-portugálon több, mint 0.5 gól lesz. Hihetetlen, 5 forintot nyerek, ha lesz legalább 1 gól (de nem lesz, mert nekem még 5 forint nyereményem se volt és nem is lesz)
    Sajnos mindenben egy utolsó elátkozott patkány voltam, akinek meg se kellett volna születnie, dehát ez van. Nektek azért sok szerencsét, én befejeztem, ide se írok egyetlenegy betűt se, megígérem. Aki meg úgy gondolja, hogy a "profi" tippekkel nyer, az szórja csak a pénzét, mert amióta elindult az EB is, minősíthetetlen, kritikán aluli a nyertes oldal. Ezzel az oldallal lehetetlen nyerni. Legyetek jók, szép nyarat mindenkinek!

     
  • 2Üljleegyesfiam2016június22.16:05ÚjVálasz

    Jó kivagy. Mit màrtirkodsz? Mindig annyival jàtsz,hogy ha elmegy,mèg ne fàjjon,ezt jegyezd meg!! Ja ès menj el dolgozni,az a biztos!!!

     
  • Szerintetek ilyen van?????Kész vége, feladtam. Én nem játszom többet. Ti meg nyal.-tok ki a Woznyáki nevű qw. ri.anccal együtt, akire hála nektek felaraktam egy csomót és kikapott. Remélem, már nem sok van nekem hátra!!!!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!