<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ezt a brazil tippet kár lenne kihagynod

A házigazda tapad az élmezőnyre, a gyengécske vendégek sem tudják feltartóztatni őket.
Brazil bajnokság
Gremio - Vitória
Péntek, 00:15 óra

A 10. fordulónak futnak neki a csapatok a brazil élvonalban. A házigazda tavaly bronzérmet szerzett, és az idén is a dobogót vették célba a kék-feketék. Roger mester tavaly májusban vette át a gárda irányítását, és eddig elégedettek lehetnek a klubvezetők a tréner teljesítményével. Jelenleg a 3. pozíciót foglalja el a gárda 18 egységgel, hátránya a listavezető Palmeirassal szemben mindössze egy pont. Otthon erős bástya az Arena do Gremio, mind a négy fellépésükön sikert arattak Luanék, ráadásul még csak gólt sem kaptak (6-0). Egy vereséget szenvedtek el, épp a listavezetőtől (4-3), azóta viszont négy bajnokin maradtak veretlenek - legutóbb a Cruzeirót győzték le odahaza (2-0). A keretben van hiányzó, egy középső védő és egy jobb bekk sérüléssel bajlódik.

A Vitoria újonc az idei kiírásban, céljuk a bennmaradás kivívása. A gárda jelenleg 9 mérkőzésen 9 pontot gyűjtve a 15., idegenben még nyeretlen, mérlege 0-2-3. Mindkét iksz kiscsapatnál jött össze, ha komolyabb ellenállásba ütközött, megadta magát. A formája gyenge, június eleje óta nem győzött, az utolsó két bajnokiját pedig elveszítette. A piros-feketék igyekeztek erősíteni a szezon előtt, a támadószekcióba érkezett is Kieza a Sao Paulótól, a csatár pedig négy góljával vezeti a házi góllövőlistát. A védelem ugyanakkor nem stabil, a túrákon már kilenc gólt kaptak. A keretben friss sérült nincsen.

03287. Gremio - Vitória, 1 (1.45) - Tippmix

A két gárdát más-más cél vezérli. A Gremio odahaza erős, és ezt ma is bebizonyítja. A Vitoria nem ma szerzi meg a bennmaradáshoz szükséges pontokat. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 2piotor2016június24.06:02ÚjVálasz

    A "nem" kimaradt

     
  • 1piotor2016június24.06:01ÚjVálasz

    Brazil bundakra adnék tippeket, ez is hozta pl. a 9-es szorzót, sajnálom, aki betette kotesbe ezt hazain!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!