<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Nem várunk gólzáport a pénteki ír rangadón

Rangadót rendeznek az ír élvonal pénteki játéknapján, mi pedig nem várunk gólzáport az együttesektől.
Ír bajnokság
Shamrock Rovers - Cork City
Péntek, 21:00 óra

A Shamrock nem tolja rosszul az idén, Pat Fenlon együttese a 3. 28 ponttal. Lemaradásuk tekintélyes a Dundalk-Cork páros mögött, mögöttük viszont ott lohol a Derry, tehát hátrafelé kell tekintgetnie. A zöld-fehérek 4-1-2-es hazai sort hoztak össze, 10-5-ös gólkülönbséggel. A szünet előtt összességében jól nyomták Brennanék, akik a St. Patrrick's-nál arattak győzelmet (0-2). Az over/under mutatójuk 3/12 - ez azért beszédes adat. A hadrend nem változik, marad a 4-2-3-1, de lesznek fontos hiányzók. Két szélső bekk és egy középcsatár sérült, és a házi gólkirály, a jobbszélső pedig eltiltását tölti még.

A Crok a Dundalk elsőszámú kihívója az idei kiírásban. John Caulfield csapata a 2. helyről várja a folytatást, 36 pontja van, eggyel marad csak el a címvédőtől. Idegenben is erős a társulat (4-2-1), amely nagymértékben köszönhető parádés védekezésének (9-3). Összességében is a legkevesebb gólt kapták a piros-feketék, csak 6-ot. A brigád nagyszerű passzban érkezik a mai találkozóra, nyolc sikert könyvelt el sorozatban. Legutóbb a listavezetőt is legyűrték Maguireék (Dundalk 1-0). Az over/under mutatójuk 10/5. A védelemben vannak fontos hiányzók, egy belső bekk (csapatkapitány), és egy jobboldali hátvéd sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06611HKevesebb, mint 2.5 gól1.50

A két gárda eddig nagyon gólszegény mérkőzéseket vívott egymással - és ma sem várunk meglepetést e tekintetben. Szoros találkozón nem jutnak el három találatig a felek. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!