<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két Eb-tippel 4.87-es szorzó

A brit nyolcaddöntős derbin Wales sikerére fogadunk, az ellenünk duplázó Ronaldo pedig a horvát válogatottnak is betalálhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02604. Wales - Észak-Írország, 1 (1.95) – Eb-nyolcaddöntő, 18:00

Külön írásunkban is walesi győzelmet jósolunk, ám ott a gólokkal is „matekozunk”. Ezúttal maradunk a sima háromesélyes fogadásnál, nem tudjuk elképzelni ugyanis, hogy a B-csoportot Anglia, Szlovákia és Oroszország előtt megnyerő Bale-banda ne győzné le az általunk is jól ismert északíreket, akik a lengyelektől és a németektől is kikapnak, a továbbjutásukat az ukránok 2-0-s győzelmének köszönhetik.

Mindkét válogatott történelmet írhat a továbbjutással. Míg az északírek a kapusukban, a walesiek a csatárukban, Gareth Bale-ben bíznak elsősorban. A világ legdrágább játékosa - akiért 2013-ban 85 millió fontot fizetett a Real Madrid a Tottenham Hotspurnek - mindhárom csoportmérkőzésen betalált, így a spanyol Álvaro Moratával holtversenyben a góllövőlista élén áll a kieséses szakasz kezdete előtt. „Ez egy új kihívás és egy új élmény lesz számunkra" - vélekedett Bale, aki nem felejtette el megjegyezni, milyen jó érzés, hogy megelőzték az angol válogatottat, és a B csoport első helyéről jutottak tovább.

A két csapat eddig 34 alkalommal találkozott egymással, a mérleg walesi szempontból 15 győzelem, 12 döntetlen és 7 vereség. Az északírek legutóbb 1980-ban tudták legyőzni riválisukat. 2011 májusában 529 néző előtt játszottak a felek barátságos meccset, most pedig a 45 ezres Parc des Princes-ben lépnek pályára. Legutóbb éppen három hónapja mérkőztek egymással: Cardiffban 1-1-es döntetlenre végeztek felkészülési találkozón, azt megelőzően két meccset is 2-0-ra megnyert Wales. A brit párharcnak brit játékvezetője lesz, az angol Martin Atkinson dirigál.

02803. Horvátország – Portugália, Ronaldo szerez gólt (2.50) – Eb-nyolcaddöntő, 18:00

A Real Madrid háromszoros aranylabdása igencsak kínlódott az első két csoportmeccsen: Izland és Ausztria ellen is temérdek helyzetet hagyott ki, ez utóbbi meccsen még tizenegyesből sem tudott a kapuba találni. A mieink ellen aztán megtört a jég: az 50. és a 62. percben is bevette Király kapuját, és valljuk be, mindkét megmozdulás mestermunka volt.

Nagyon úgy fest, hogy „egyszemélyes” együttes a portugál, ha CR-nek megy, rendben, ha nem, szenved a csapat. Úgy véljük, Ronaldo átérzi a meccs fontosságát, abban teljesen biztosak vagyunk, hogy több helyzete is lesz, és legalább egyet gólra is válthat. A motivációval nem lesz gond, pontosan tudjuk, hogy a portugálok csillaga mindig, mindenki ellen győzni akar. Bár a horvát védelem alighanem erősebb a magyarnál, közel sem áttörhetetlen fal, a csehek és a spanyolok is átjutottak rajta. Ilyen oddsért szinte kihagyhatatlan a Ronaldo-gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!