<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

Remekül fizető tipp a horvát-portugál slágermeccsre

Gólváltást várunk a horvát-portugál rangadón az Európa-bajnokság szombat esti nyolcaddöntőjében.
Eb-nyolcaddöntő
Horvátország - Portugália
Szombat, 21:00 óra

A szombati nap slágermérkőzése mindenképp a horvát-portugál találkozó lesz. Déli szomszédaink a spanyolok elleni 2-1-es győzelem során mutatták meg igazán, mire is képesek valójában. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány a magyarok elleni 3-3-at követően meg is jegyezte, mindenképpen el akarta kerülni a horvátokat. Ante Cacic együttesének erejét az is mutatja, hogy Modric és Mandzukic nélkül is megverték a címvédőt. Az említett két labdarúgó játéka most is kérdéses, ám vélhetően pályára lépnek majd.

A portugálok természetesen Ronaldótól várják a legtöbbet. A Real Madrid szupersztárja két gólt lőtt ugyan a magyaroknak, de szövetségi kapitánya azt közölte, még ennél is többet tud. CR eddig kétszer lépett pályára a horvátok ellen, s mindkétszer a portugálok nyertek, 2007-ben 2-0-ra, 2013-ban pedig 1-0-ra. Ez utóbbi találkozó egyetlen találatát ő szerezte. Egyébként mindkettő barátságos meccs volt. A dél-európaiaknál egyedül Raphael Guerreiro játéka kérdéses.

A várható kezdőcsapatok

HORVÁTORSZÁG: Subasic - Srna, Corluka, Vida, Strinic - Modric, Badelj, Brozovic, Rakitic, Perisic; Mandzukic.
PORTUGÁLIA: Patrício - Vierinha, Carvalho, Pepe, Guerreiro - Gomes, Carvalho, Moutinho, Mário - Nani, Ronaldo.

Ami a formát illeti, a horvátok remekelnek a kontinenstornán, három találkozójukból kettőt megnyertek, s a csehek ellen is 2-0-ra vezetek, ám végül 2-2-es döntetlent játszottak. A portugálok az első sikerükre hajtanak az Európa-bajnokságon. A csapat mellett szólhat, hogy Cristiano Ronaldo egyre jobb formában van, így a szurkolók elsősorban tőle és Nanitól várhatják a gólokat.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

03433HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)2.05

A két csapat eddig háromszor találkozott egymással, s mindháromszor portugál siker született. Mindkét csapat támadó szellemben léphet pályára, így a gólváltás valószínűnek tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!