<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szűcs szerint továbblépnek az olaszok

Szűcs Lajos, a Ferencváros és a válogatott korábbi kapusa szerint az olasz csapat visszavág a legutóbbi Eb-döntőben elszenvedett vereségért a spanyoloknak.
Svájc - Lengyelország, 1-2

- Erősebb gárdának gondolom a lengyeleket. Lewandowski személyében igazi vezéregyénisége van a csapatnak, így a „fehér sasok” jutnak a legjobb nyolc közé.

Wales - Észak-Írország, 1-0

- Az egyik meglepetéscsapat Wales az Eb-n. Erősebb játékerőt képviselnek az északíreknél. Hasonló stílusú játékot játszik mindkét együttes, de egy góllal Bale-ék nyernek.

Horvátország - Portugália, 1-1

- Szoros mérkőzést várok. Hasonló cipőben voltak a horvátok a csoportkör zárófordulójában, mint mi, hiszen a világ egyik legerősebb csapata, a spanyol válogatott ellen játszottak. Egy-egyre tippelek, s szerintem büntetőkkel dől majd el a továbbjutás sorsa. Ebben viszont jobban a portugálok.

Franciaország - Írország, 2-0

- Hazai pályán játszanak a franciák, ráadásul jóval erősebb csapatuk van, könnyed gall sikert várok.

Németország - Szlovákia, 1-0

- Érdekes mérkőzés lesz. A német válogatottat nem érzem most nagyon erősnek. Ettől függetlenül a nyolcaddöntőből továbbjutnak.

Magyarország - Belgium, 2-1

- Megverjük a belgákat 2-1-re.

Olaszország - Spanyolország, 2-0

- A nyolcaddöntők legnagyobb rangadója lesz. Két hatalmas múlttal rendelkező ország csap össze. Nehéz helyzetben lesznek a spanyolok, ha jól működik majd az olasz védelem, s meg tudnak lépni kontrából. Úgy gondolom, eredményesebb lesz az itáliaiak játéka, ráadásul a spanyol védelem nem atombiztos. 2-0-s olasz sikert várok.

Anglia - Izland, 1-0

Az angolokat évek óta a legjobb négy közé várom. A britek nagyobb játékerőt képviselnek, így szoros csatában Rooneyék nyernek majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!