<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két Eb-tippel 3.97-es odds

A francia-ír derbin a második félidőben várunk több találatot, míg a német meccsen a szögleteket is érdemes lehet célba venni.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03625. Franciaország - Írország, második félidőben lesz több gól (2.15) - Eb-nyolcaddöntő, 15:00

A házigazda francia együttes vasárnap délután folytatja harcát az Eb-n, ellenfele pedig az E-csoportból 3. helyen továbblépő ír együttes lesz. Deschapms együttese eddig nem kápráztatta el a hazai közönséget, csak annyit hozott ki magából a csoportmeccsek során, amelyet mindenképp szükséges volt. A román és az albán válogatottat is a hajrában szerzett találattal gyűrte le, míg Svájc ellen gól nélküli döntetlennel végeztek. Most pedig már az egyenes kieséses szakaszban következik egy masszív védekezésre képes ír válogatott.

Az az ír együttes, amely nem játszott rosszul a svédek ellen és végül pontot szerzett, majd a belgák ellen "csak" a 2. félidőben esett össze, a tartalékos és biztos csoportelső olaszokat pedig megverték egy hajrágóllal. Biztosak vagyunk abban, hogy a francia és az ír csapat is biztonsági játékkal kezdi majd a meccset. Egyértelmű, hogy a házigazda a meccs esélyese, ennek ellenére jó esélyt látunk arra, hogy az első játékrészben még bírni fogja az iramot az ír csapat, ezáltal pedig a találatokat is inkább a második félidőben várjuk, ezt a csapatok eddigi teljesítménye is alátámasztja - nem is beszélve a hatalmas tétről.

11908. Németország - Szlovákia, 10.5 szöglet felett (1.85) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

A világbajnok simán nyerte meg a csoportját, Lengyelországgal együtt 7 pontot gyűjtött. Az első mérkőzésen az ukránok ellen őrült meccset játszottak Mustafiék, ha mindkét fél értékesíti a helyzeteit, akár 6-6 is lehetett volna a végeredmény. Aztán következett a lengyelek elleni remi (0-0), végül pedig 1-0-ra verték Müllerék az észak-íreket. Valamennyi találkozón masszív labdabirtoklási fölényben voltak Özilék, ám a helyzetkihasználással gondok adódtak. A szlovákok gyengén nyitották a tornát, kikaptak Walestől. A második fordulóban elverték az oroszokat, végül ikszeltek az angolokkal. Hamsikék ma minden bizonnyal védekezésre kényszerülnek, viszont a kontrákban bízhatnak. Lüktető, élvezetes mérkőzésre van kilátás, amelyen sok szögletet várunk. 11-et legalább!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!