<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Merész húzások, 12-szeres odds

A svéd kettőből, a wimbledoni tenisztornáról és természetesen az Eb-ről is érkeztünk 1-1 merészebb elképzeléssel, melyek összesen 12-szeres szorzót adnak ki hétfőre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05286. K. Edmund - A. Mannarino, 1 (2.15) - Wimbledon férfi egyes, 12:30

A férfiaknál is megkezdődnek az első fordulós küzdelmek, ahol egy fiatal hazai játékosnak szurkolhatnak a nézők, Kyle Edmund személyében. A 21 éves brit teniszezőnek hatalmas lökést adhat a hazai pálya előnye, és nem is verhetetlen ellenféllel szemben kell megküzdenie Mannarino személyében. A világranglistán mindösszesen 14 hely választja el őket, és szép győzelmeket mutathat fel Edmund, hiszen a felvezető füves pályás tornákon többek közt legyőzte Rosolt, Mathieut, illetve talán a legnagyobb skalp mind közül, Gilles Simont is. Itt a lehetőség, hogy füvön, hazai környezetben ismét bizonyítson. Kiváló szervával és kondival rendelkező játékosról beszélünk, aki meglepetést okozhat rögtön az első körben. Eddig még nem találkoztak egymással, ettől függetlenül meglepetés győzelmet várunk a fiatal brit teniszezőtől.

04668. Ljungskile - Varberg, X (2.95) - svéd másodosztály, 19:30

A svéd második ligában a Ljunhgskije bajban van, mivel 12 meccs után 12 pontja van csak, és így kieső helyen áll. A gárda otthon veretlen, igaz, csak egyszer nyert, statisztikája 1-5-0. A formája gyenge, április vége óta nem nyert, két döntetlen után idegenben kikapott. A Varberg 22 pontjával a hatodik, idegenben sem gyenge (2-3-1), és nagyon jól zár a védelme, vendégségben csak hat gólt kapott. A forméja ideális, régóta veretlen, az utolsó négy bajnokiját pedig megnyerte. Ma sem kap ki a Varberg, az lesz a kimenetel, mint a legutóbbi két találkozójukon.

05150. Anglia - Izland, 2-3 gól (1.95), Európa-bajnokság, 21:00

Két veretlen csapat, Anglia és Izland csap össze a negyeddöntőbe kerülésért a franciaországi Európa-bajnokságon. Igaz, mindkét gárda mindössze egyetlen sikert ért el két döntetlen mellett. Szoros mérkőzésre van kilátás, ugyanis az angolok hiába alakítanak ki számtalan gólhelyzetet, a befejezéssel gondok vannak. Az izlandiak már a csoportkörök során bizonyítottak, nem lehet őket leírni, s Magyarország mögött a kvartett második helyén jutottak a nyolcaddöntőbe.

A két csapat eddig egyetlen alkalommal találkozott egymással, 2004-ben kiütéses, 6-1-es angol siker született. Hétfő este jóval szorosabb összecsapásra számítunk, s az izlandiak játékában is benne van a gól, mi sem bizonyítja jobban, mint valamennyi csoportmeccsükön eredményesek voltak. Gólzáport azért nem várunk, szerintünk 2-3 találat születik majd a meccsen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!