<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 Eb-tipp és tenisz, 6-szoros szorzó

Ebben a rovatunkban két tippel érkezünk az olasz-spanyol Eb-derbire, de van ötletünk az Anglia-Izland meccsre is, illetve ellátogatunk Wimbledonba egy női tenisztippért.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07688. I-C. Begu - C. Witthoeft, 1 (1.40) - Wimdledon női egyes, 12:30

Kezdetét veszi a a wimbledoni két hetes maraton, azaz az év harmadik Grand Slam tornája, ahol ezúttal is komoly pénzdíjakért, és a trófea által nyújtott dicsőségért küzdenek meg a teniszezők. Az első fordulóban egy román és egy német hölgy csap össze Irina Begu és Karina Witthoeft személyében, ahol sima győzelmet várunk a román teniszezőtől, eddigi szezonját is figyelembe véve. Jól sikerült számára a salakpályás szezon, Rómában elődöntő, Madridban pedig negyeddöntőt játszott, de a Roland Garroson is sikerült a negyedik körig menetelnie. A világranglistán is már a TOP 30-ban van, míg német ellenfele százon kívül helyezkedik el. Eddig kétszer találkoztak, mindkét találkozót Begu nyerte két játszmában, így a forma, illetve kettejük eredményeit egybevetve Irina Begut várjuk a második fordulóba.

05876. Olaszország - Spanyolország, 3.5 sárga lap felett (1.55) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

Mint ahogyan a részletes anyagunkban is írtuk itt, az olaszok megnyerték a csoportjukat: előbb a belgákat, majd a svédeket verték, így az utolsó játéknapon az is belefért, hogy kikapjanak tartalékos összetételben az írektől. Conte mester a sárgalapos játékosait - kivéve Motta - pihentette is a 3. fordulóban. A Juventus védelem eddig jól működött, viszont a Barzagli, Chiellini, Bonucci trió azért nem riad meg egy kis keménységtől.

A spanyolok is két sikerrel kezdték a tornát, majd aztán Iniestáék is kikaptak a horvátoktól. A támadósorban Nolito és Silva gyorsasága veszélyes lehet az olasz bekksorra, és akkor nem még szóltunk a robosztus termetű Moratáról, aki viszont a párharcokban erős. Feszült hangulatot, kevés gól és sok sárgát várunk az ütközettől. Négy figyelmeztetés tuti, hogy lesz a kilencven perc során.

05943. Olaszország - Spanyolország, 1. félidő X (1.80) - Eb-nyolcaddöntő, 18:00

Már a nyolcaddöntőben összecsap egymással a négy évvel ezelőtti Európa-bajnokság két döntőse, Spanyolország és Olaszország. A 2012-es kontinensviadal fináléjában a hispánok lemosták az itáliaiakat, s 4-0-ra diadalmaskodtak. A franciaországi tornán eddig remekelt Antonio Conte csapata. A csoportkör első fordulójában biztos, 2-0-s sikert arattak a torna egyik favoritjaként emlegetett Belgium ellen, majd Svédországot győzték le 1-0-ra, így az Írország elleni találkozót már biztos csoportelsőként várhatták. A kvartett zárókörében az olasz tréner meglehetősen felforgatta csapatát, s végül 1-0-s vereséget szenvedtek. A spanyolok a cseheket (1-0) és a törököket (3-0) verték a csoportban, majd az utolsó fordulóban 2-1-es vereséget szenvedtek Horvátországtól, így második helyen jutottak a nyolcaddöntőbe. Jó hír mindkét csapat számára, hogy szinte mindenki bevethető. Az olaszoknál Antonio Candreva játéka kérdéses, mivel kisebb combsérüléssel bajlódik. A másik oldalon mindenki egészséges. Szoros csatát várunk a hétfői összecsapáson, s úgy gondoljuk, az első félidőben inkább a védekezésé lesz a főszerep, mintsem a támadásoké, így az első félidő döntetlennel érhet véget.

09660. Anglia - Izland, 9.5 szöglet felett (1.55) - Eb-nyolcaddöntő, 21:00

Az angolok csak a második helyen jutottak tovább, de ezt annyira nem is bánják Rooney-ék, hiszen így a mi csoportunk második helyezettjét, Izlandot kapták ellenfélül a nyolcaddöntőben. Lallanáék nem játszottak igazán jól eddig a tornán, főleg a helyzetkihasználásukkal volt probléma. Az izlandiak két döntetlen után megverték az osztrákokat, ezzel azért nagy meglepetést okozva megszerezték a második helyet az F csoportban. Az északiak szinte kizárólag rögzített helyzetek után eredményesek, és ma is jó eséllyel az ellenfél birtokolja majd sokkal többet a labdát. Az angolok fölénye szögletekben is kijön majd, és összesen lesz legalább tíz korner.

 
 
  • 8Lavjaman0072016július01.19:43ÚjVálasz
    Idézet: Lavjaman007
    Új admin van vagy mi történt, hogy már lassan 2 hete tart a csapnivaló forma?
    ...

    beszarás. Rászóltam erre az összes tipp nyert :D

     
  • 7Lavjaman0072016június28.20:40ÚjVálasz

    Új admin van vagy mi történt, hogy már lassan 2 hete tart a csapnivaló forma?

     
  • 9/2 nyert. No comment :)

     
  • 5mindigbukik2016június27.21:31ÚjVálasz

    Hat apám te se nyiss tippoldalt ha kérhetem. Nagy tipp volt, a "tuti"! ;)))))

     
  • Miért lennék ki? Nem játszom 1 hete, ha hiszed, ha nem. Csak összeszámolva egy 10-est már megspóroltam azóta :) (Annyit buktam volna)

     
  • 3Üljleegyesfiam2016június27.16:26ÚjVálasz

    Jó kivagy.....

     
  • Ha már ennyire a teniszt erőltetitek, akkor egy tutui tipp mára: Monfils-Chardy fix 1-es 1.55-ért. Na ez megéri! Ez mára az egyetlen , ami tuti siker lesz!

     
  • De jó, hogy nem sz.pattatok meg MEGINT ezzel az istenverte Wimbledonos tenisztippetekkel. Begu simán ment a levesbe! 1 hete nem raktam semmit, nem is fogok!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!