<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Hétfőn véget érhet az izlandi Eb-álom

Az angol válogatottnak nem lesz egyszerű dolga csoportunk 2. helyezettje, Izland ellen. Ettől függetlenül őket várjuk a legjobb 8 közé, de gólzápor nem lesz.
Eb-nyolcaddöntő
Anglia - Izland
Hétfő, 21:00 óra

Anglia a csoport második helyén végzett 5 ponttal. A nyitó fordulóban Kane-ék a hajrában veszítettek két pontot az oroszokkal szemben (1-1), majd aztán brit rangadón ugyancsak a ráadásban nyertek Wales ellen. Az utolsó csoportmeccsen Szlovákiával 0-0-ra végeztek gólnélküli döntetlenre Alliék, és mivel Bale-ék legyőzték az oroszokat, így Dieréknek be kellett érniük a 2. pozícióval. Roy Hodgson alakulata talán az első mérkőzésen futballozott a legjobban, azonban az óta nem igazán voltak meggyőzőek Cahillék. Helyzetekig csak eljutottak Sturridge-ék, ám a ziccerek zöme kimaradt. A keretben nincs eltiltott, és sérülés sem nehezíti a szakvezetés dolgát. A tervezett kezdőcsapat: Hart - Walker, Cahill, Smalling, Rose - Henderson, Dier, Rooney - Alli - Kene, Sturridge.

Izland stabil 30 százalékos labdabirtoklással veretlenül játszotta le a csoportmeccseit, a portugálokkal és a mieinkkel ikszeltek a kékek, majd legyőzték az osztrákokat. Arnasonék stabilan, zártan védekeznek, és szinte a semmiből szerezték góljaikat. Rögzített szituációk után tudnak veszélyt teremteni, legyen szó nagy bedobásról, szabadrúgásról, vagy éppen szögletről. Fizikálisan teljesen rendben van a csapat. Kreativitást hiába várunk Bödvarssonéktól, sokkal inkább a párharcokat erőltetik a szigetlakók. A keretben nem lesz eltiltott. A várható tizenegy: Halldórsson – Saevarsson, R. Sigurdsson, Árnason, Skúlason – Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, B. Bjarnason – Sigthórsson, Bödvarsson.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0550201Anglia és kevesebb, mint 3.5 gól1.85

Azt gondoljuk, hogy az izlandi csoda ma véget ér. Az angolok, ha nem is könnyedén, de legyőzik a rendes játékidőben Bjarnasonékat. Nyernek Rooney-ék, de nem várunk gólzáport. Tippünk így: 1-es és -3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!