<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brazil gólok és egy finn rangadó

Rangadót rendeznek a finn élvonalban, ahol pontosztozkodást várunk, a brazil másodosztály aktuális körében pedig gólokra vadászunk két középcsapat meccsén.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07647. Inter Turku - Seinäjoen JK, X (2.90) - finn bajnokság, 17:30

Az Inter csak a tizedik helyen áll a bajnokságban, 14 pontos, nem nyugodhat meg. Hazai eredménysorában azért bízhat, eddig 3-1-3-as statisztikát hozott össze a kék-fekete együttes. A turkui együttes rossz formát mutat, az utolsó öt bajnokija közül csak egyet nyert meg, a többit elveszítette.

A bajnok a középmezőny tagja, 17 pontos, így a hetedik. Vendégként sokat hibázott (1-2-4). Májusban futott egy jobb sorozatot, de az utolsó két bajnokiján megint kikapott, viszont két erős ellenféltől (HJK, Mariehamn). A kupában bejutott a döntőbe, ez azért adhat reményt a jobb folytatásra. Ma nem kapnak ki a vendégek, de a hazaiak sem. A kiesés elől menekülő Inter egy pontot otthon tart az SJK-vel szemben.

06922. Bahia - Oeste, 2.5 gól felett (2.00) - brazil másodosztály, szerda 00:15

A brazil másodosztály 13. fordulójában a 9. fogadja a 12. helyen állót. Rémes formában van a házigazda, hiszen zsinórban 4 vereségnél jár és ezzel a középmezőnybe süllyedt a meglehetősen jó bajnoki rajt után. A támadósor hiába eredményes meccsről meccsre, ugyanis a védelem a legutóbbi 4 meccs mindegyikén 2-2 gólt kapott, a 19-14-es gólkülönbsége is árulkodó adat. Az Oeste 16 pontos jelenleg, a legutóbbi körben megszakította 4 meccses nyeretlen szériáját a sereghajtó legyőzésével. A Bahia csapatával ellentétben itt a védelem rendben van, viszont támadásban akadnak problémák, csupán 11 lőtt gólig jutott 12 meccs alatt. Otthon erős ez a Bahia és 6 hazai bajnoki meccsén 10 gólt lőtt. Ezúttal is tőlük várjuk elsősorban a gólokat, ám az utóbbi időben mutatott játéka alapján a védelemben benne lehet a hiba, márpedig így összejöhet a három gól, 2-szeres oddsért szerintünk ez megér egy próbát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!