<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólok ellen fogadunk a finn élvonalban

A finn élvonal idei meglepetés csapata, az Ilves ezúttal a Vaasa otthonában pótolja elmaradt meccsét. Mindkét csapat védelme rendben van, így nem várunk gólzáport.
Finn bajnokság
Vaasa PS - Ilves
Kedd, 17:30 óra

Elhalasztott meccset pótolnak a finn élvonalban. A Vaasa az alsóházban tanyázik, 14 egységével a 9. helyen állomásozik. Otthon 3-1-1 a mérlege, ehhez 7-2-es gólkülönbség társul. A helyzetük annyira mégsem rossz a fekete-fehéreknek, ugyanis riválisaiknál két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A társulat formája szeszélyes, minden kimenetelt játszottak az elmúlt hetekben - legutóbb épp mai riválisánál maradt alul 1-0 arányban. Az over/under mutatójuk 5/7. A keretbe visszatérhetett egy jobbszélső, legutóbb már csereként pályára lépett.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

07780HKevesebb, mint 2.5 gól1.50

AZ Ilves eddig üde színfoltja a bajnokságnak, a gárda 21 pontjával a 4., ha pontokat szerez két elmaradt mérkőzésén, simán felléphet a dobogóra. A jó teljesítmény egyértelműen a remek védekezésnek köszönhető: 12 bajnokin 9 gólt kaptak - igaz, csak 11-et rúgtak. Over/under mutatójuk 1/11. Idegenben szeszélyesek (3-0-4), pazar sorozatuk a RoPS-nál szakadt meg (1-0). Az alapcsapat bevetésre készen áll, friss sérült és eltiltott nincs, egy szervező középpályás visszatérhet.

Iksz körüli eredményre számítunk, de ha tutira akarunk menni, akkor a gólok ellen fogadunk. Három találatot nem hoznak össze a csapatok, ez szinte biztos. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!