<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Kihagyhatatlan szorzó a svéd másodosztályból

Két alsóházi csapat csap össze egymással kedd este a svéd kettőben, mi a gólokat vesszük célkeresztbe.
Svéd másodosztály
GAIS - Degerfors
Kedd, 19:30 óra

A GAIS egyelőre nem tud kitörni a szürkeségből, csak a középmezőnyben foglal helyet a svéd másodosztályban. A zöldek 16 egységgel a 10. pozíciót foglalják el, igazi döntetlen-királyok, mérlegük 3-7-3. Odahaza, a Gamla Ulleviben még nem kaptak ki, de csak háromszor győztek (3-3-0). A formájuk nem feltétlenül biztató, három remit követően a Varbergsbél kapituláltak. A keretben egy védekező középpályás és egy támadó sérült, utóbbi pótlása nem egyszerű feladat a szakmai stáb számára.

A Degefors 13 egységgel a 13 helyet foglalja el. Patrik Werner alakulata vendégségben nem igazán ütőképes, mérlege 1-2-3, gólkülönbsége 6-14 a túrákon. Összességében is harmatos a pirosak védelme, 13 fellépésen ugyanis 26-szor kapituláltak. A Layouniék formája felfelé ívelő, egy gyengébb sorozatot zártak le a Trelleborgs hazai legyűrésével. A keretben egy balszélső és egy bal bekk sérült, velük nem kalkulálhat a szakmai stáb.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

07593022 vagy 3 gól lesz1.90

A GAIS otthon nem rossz, viszont a Degefors eddig csak egy meccsen nem talált be vendégségben. Ma is sanszos egy vendégtalálat, amit azért nem hagyhatnak szó nélkül a göteborgiak. A 2-3 gólos opció nem tűnik rossz választásnak. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!