<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Gólzuhatag és tutigyanús 2-es

Élmény lehet Strömmen-meccsekre járni, ugyanis garantáltan potyognak a gólok. Erre fogadunk szerdán is, a brazil bajnokságban pedig vendégcsapatot favorizálunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00402. Strömmen - Raufoss, 3.5 gól felett (2.35) - norvég másodosztály, 19:00

A Tippmixtippek közt Strömmen-győzelmet jósolunk, ugyanakkor jó esélyt látunk arra is, hogy eseménydús meccset játszik egymással a két norvég együttes. A házigazda 18 pontot szerzett 14 bajnokin, a 20-24-es gólkülönbsége árulkodó. Pontjai zömét otthon szerzi, statisztikája 3-3-1. A legutóbbi hazai összecsapásain potyogtak a találatok, egy április közepi 0-0 óta egy kupameccset is beleszámítva a következő eredmények születtek: 3-1, 2-1, 2-1, 2-2, 1-3, 3-1.

A Raufossnak nehéz éve lesz, jelenleg a sereghajtó, a tizenhatodik pozíciót foglalja el. Kilenc pontja van csak, idegenben pedig két döntetlen mellett ötször kikapott. A gárda nagy gödörben van, május elseje óta nem nyert, az utolsó négy bajnokiját elveszítette. A Raufoss legutóbb 3-1-es vereséget szenvedett, szerdán is kitömhetik.

02382. America MG - Corinthians, 2 (1.90) - brazil bajnokság, csütörtök 02:45

A brazil élvonal 12. körében a sereghajtó fogadja a 4. helyen állót. Az America csapata idén kilóg a mezőnyből, mindössze 8 pontot szerzett 11 forduló alatt. Védekezésben és támadásban is problémákkal küzd, melyet a 9-18-as gólkülönbsége jól mutat. Zsinórban két vereségnél tart éppen, legutóbb a középcsapat Atletico MG nyert nála 1-0 arányban és a legutóbbi két meccsén a támadósor egyébként nem tudott gólt összehozni. A Corinthians ezzel szemben (az elmúlt évekhez hasonlóan) idén is topcsapat. Tavaly megnyerte a gárda a pontvadászatot és idén persze elsődleges cél a címvédés, ez azonban nem lesz egyszerű feladat. Vendégként egyelőre nem muzsikál túl jól a csapat (1-0-4 mérleg), a legutóbbi három vendég meccsén nem tudott pontot szerezni. Az America azonban megfelelő ellenfél lehet ennek a sorozatnak a megtörésére. Komoly tudásbeli különbség van a két gárda közt és ha a Corinthians meg akar ragadni az élmezőnyben, akkor idegenben is mutatnia kell végre valamit. Ez összejöhet a 12. fordulóban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!