<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: norvég és brazil foci mellé tenisz

Norvégiában két másodosztályú bajnokira fogadunk, de ellátogatunk a brazil bajnokságba és Wimbledonba is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10710. S. Errani - A. Cornet, 2 (1.55) - Wimbledon női egyes, 12:30

Bár esőszünet tarkította a második napot, vannak, akik már a második körös mérkőzésükre készülhetnek, jelen esetben a francia Alize Cornet és az olasz Sara Errani. Érdekes összecsapás lehet az övék. Az első körben két verhető ellenféllel találkoztak, és két szettben jutottak tovább. Ám ami a füves pályát illeti, cseppet sem fekszik az olasz játékának. A főként salakon győzelmeket arató Errani szervája, és labdasebessége nem hinnénk, hogy elég lehet a sokkal agresszívabb, és gyorsabb teniszt játszó Cornet ellen.

Emlékezzünk csak arra a 2012-es wimbledoni Shvedova-Errani első játszmára, amikor egyetlen egy pontot sem tudott hozni az olasz, igaz akkor ahhoz kellett Shvedova jó formája is. Bár az egymás elleni eredményük az olasz felé billen, eddig csak kemény és salak borításon találkoztak. A fű azonban megtréfálhatja a világranglista 21. helyezettjét, Alize Cornet várjuk a harmadik fordulóba.

00493. Ranheim - Fredrikstad, 2.5 gól felett (1.65) - norvég másodosztály, 19:00

A Ranheim 20 pontjával a hetedik helyen áll, reális esélye van a rájátszásra. A hazai mérlege annyira nem erős, 3-2-1. A formája vegyes, minden kimenetelt játszott a legutóbbi három mérkőzésén. Ami figyelemre méltó, hogy a lejátszott 14 bajnokija közül 11-szer esett legalább három gól. A Fredrikstad a tizenkettedik 15 ponttal, a gyatra szezon kezdés után viszont most már jobban megy a piros-fehéreknek. Az utolsó öt meccsükön csak egyszer kaptak ki. Idegenben még van mit javítani a teljesítményükön, 2-1-4-es statisztikához 5-13-as gólkülönbség párosul. A Fredrikstad nyolc alkalommal játszott "over" kimenetelű mérkőzést. Tavaly kétszer találkoztak, mindkétszer négy találat született. Ma is vérható legalább három.

06655. Strömmen - Raufoss, 1 (1.70) - norvég másodosztály, 19:00

A Strömmen 18 pontjával a tizedik a norvég második ligában. Pontjai zömét otthon szerzi, statisztikája 3-3-1. Hazai pályán képes bárkire veszélyes lenni, egyetlen vereségét a listavezetőtől szenvedte el (Kristiansund, 1-3). A formáját nehéz minősíteni, hazai sikert idegenbeli vereség követte. A Raufossnak nehéz éve lesz, jelenleg a sereghajtó, tizenhatodik pozíciót foglalja el. Kilenc pontja van csak, idegenben pedig két döntetlen mellett ötször már kikapott. A gárda nagy gödörben van, május elseje óta nem nyert, az utolsó négy bajnokiját egyaránt elveszítette. A harmatos vendégek nem ma találnak rá a helyes útra, újabb zakót könyvelhetnek el.

02045. Vitória - Sport Recife, 2.5 gól alatt (1.65) - brazil bajnokság, csütörtök 00:30

A 15. helyen álló Vitoria a 16. Sport Recife együttesét fogadja a brazil bajnokság 12. fordulójában. Mindkét csapat hullámzóan teljesít, a hazaiaknak három győzelem mellett négy-négy döntetlent és vereség a mérlege, míg riválisuk ugyanannyiszor diadalmaskodott, ám eggyel többször szenvedett vereséget. Nem várunk gólzáport a találkozón, ugyanis a hazaiaknál a házi gólkirály, a hat találatnál járó Kieza eltiltás miatt nem léphet pályára, míg a háromgólos Marinho sérüléssel bajlódik. A két játékoson kívül is akadnak hiányzók, Gustavo és Flavio sem egészséges. A másik oldalon lényegesen jobb a helyzet, mindössze Oswaldo Henríquez és Mark González nem bevethető. A két csapat legutóbb 2014 októberében találkozott egymással, akkor a Vitoria idegenben diadalmaskodott 2-1-re. Figyelembe véve, hogy kulcsfontosságú játékosok hiányzóznak a hazaiaknál, mi kevés gólra tippelünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!