<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Bízunk a 13 bajnoki óta veretlen éllovasban

A Kristiansund zsinórban hozza a veretlen bajnokikat, szerda este pedig az egyik kiesőjelölt lehet az újabb áldozata.
Norvég másodosztály
Kristiansund - Ullensaker/Kisa
Szerda, 19:00 óra

A Kristiasund 33 pontjával vezeti a norvég másodosztályt. A kék-fehérek stabilan teljesítenek, odahaza mind a hat bajnokijukat megnyerték. Egy vereség áll a gárda neve mellett, de azt is a nyitó fordulóban szenvedték el Bambáék. A védelem ragyogóan teszi a dolgát, 14 bajnokin csak 10-szer kapituláltak. 279 perc óta nem zörrent meg a hálójuk. A formájuk tehát pazar, Christian Michelsen 4-4-1-1-es hadrendje eddig tökéletesen működik. A keretben nincs friss sérült és eltiltás sem nehezíti a szakvezetés dolgát.

Az Ullensaker az alsóház tagja, 12 egységével csak a 14., kieső helyről várhatja a folytatást. A sárga-feketék vendégként gyámoltalanok, 0-3-3 a vonatkozó soruk. Mellettük szól viszont, hogy régóta nem szenvedtek vereséget, négy iksz után legutóbb győztek. A keretben lesz egy eltiltott bekk.

06640. Kristiansund - Ullensaker/Kisa, 1 (1.50) - Tippmix

A házigazda otthon nagyon erős, és noha a Kisa nem mutat rossz formát, ma pont nélkül marad. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!