<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két merész húzással hatszoros pénz

Az Európa-liga selejtezőjében az ír Cork City idegenben is előnyt szerezhet, a lengyel-portugál Eb-negyeddöntőn viszont nem lepődnénk meg, ha túlórában dőlne el a továbbjutás.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10277. Linfield - Cork City, 2 (2.15) - Európa-liga selejtező, 20:45

Az északír együttes tavasszal a második helyen fejezte be a bajnokságot. Az utolsó tétmeccsét május elején vívta, ekkor elbukta a kupadöntőt. Hazai pályán nem teljesített rosszul, de esélye sem volt befogni a Crusaderst. A csatársora veszélyes, igaz, ezt csak a hazai bajnokságban bizonyíthatta: 38 bajnokin 91 gólt szerzett. A Cork City tavaly ezüstérmes lett Írországban, a Dundalkkal szemben neki sem volt esélye az előzésre. Jelenleg is a második helyen áll, de a bajnoki címről még nem kell lemondania a csapatnak, ugyanis hátránya mindössze három pont a címvédővel szemben. Jó formában várja a meccset a City, régen nem kapott ki, a védelme nagyon stabil. Az írek játékban vannak, és erősebb gárdát is alkotnak. Akár már idegenben is előnyt szerezhetnek.

03057. Lengyelország – Portugália, X (2.95) – Európa-bajnokság, 21:00

Lengyelország-Portugália mérkőzéssel rajtol az Európa-bajnokság negyeddöntője. „Barátaink” két győzelemmel és egy döntetlennel, gólt sem kapva jutottak a legjobb 16 csapat közé, ahol büntetőkkel búcsúztatták Svájcot, miután a rendes játékidőben 1-1-es döntetlen született. A portugálok úgy jutottak a negyeddöntőbe, hogy 90 perc alatt még nem nyertek. A csoportmeccsek során Magyarországgal (3-3), Ausztriával (0-0) és Izlanddal (1-1) is ikszeltek, míg az egyenes kieséses szakaszban gólnélküli döntetlen után hosszabbításban múlták felül a horvátokat.

Ronaldoéknak sokkal jobb játékra lesz szükségük a lengyelek ellen, mint amit Modricékkal szemben mutattak. A háromszoros aranylabdás Real Madrid sztár a kaput sem találta le a nyolcaddöntőben. A lengyelek elsősorban védekezésben erősek, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a világbajnoki címvédő németek sem tudták bevenni a piros-fehérek kapuját. A kontinensviadalon eddig mindössze egyetlen gólt kaptak. Szoros, kiélezett csatára számítunk, s úgy gondoljuk, a rendes játékidőben nem születik döntés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!