<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Könnyed svéd sikert várunk az El-selejtezőben

A jó erőkből álló svéd Göteborg útjába először egy walesi csapat áll és szerintünk az odavágón nem kíméli majd ellenfelét az északi gárda.
Európa-liga selejtező
Göteborg - Llandudno FC
Csütörtök, 18:30 óra

A Göteborg tavaly az utolsó fordulóig versenyben volt a bajnoki címért, de végül a Norrköping bírta jobban a finist, így a kék-fehéreknek be kellett érniük az ezüstéremmel. Az Eb miatt május végétől áll a pontvadászat, július 10-én lesz a folytatás. Jörgen Lennartsson legénysége egyelőre csak az 5. pozíciót foglalja el, lemaradása a Malmö mögött 6 egység. Hazai pályán, a Gamla Ullevi-ben hullajtott el értékes pontokat (3-2-1), de összességében jó formában vonult szünetre a gárda: az utolsó két bajnokiját behúzták Bomanék. A keretben egy kapus, két belső védő és egy jobbhátvéd sérült, ugyanakkor a veterán támadó, az immár öt találatot jegyző Hysen már ott lehet a kupameccsen.

A Llandudno bronzérmes lett Walesben, újoncként ez megsüvegelendő teljesítmény mindenképpen. A gárda 15-7-10-es mérleget produkált az április közepén véget ért bajnokságban, a gólkülönbsége pedig 32 mérkőzésen 53-46 lett. A védekezés nem a szürke-pirosak erőssége, és bizony eddig a felkészülési mérkőzéseken sem jönnek az eredmények - persze, nem ebből kell kiindulni. Alan Morgan alakulata lelkes amatőrökből áll, a költségvetésük elenyésző, futballistáik közül alig akadnak profik.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

08510HHendikep 0:21.90

A Göteborgnak komoly céljai vannak nemcsak a bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon is. Ehhez ma meg kell tenniük az első lépést: gáláznak a svédek a lelkes walesiek ellen. Tippünk így: (0-2) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!