<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólokra vadászunk a norvég másodosztályban

A hazaiak otthon ontják a gólokat, a vendégek tragikusan teljesítenek a túrákon. Mit is várhatnánk e meccstől, ha nem +2.5-öt?
Norvég másodosztály
Mjöndalen - Hödd
Csütörtök, 19:00 óra

A Mjöndalen a középmezőnyben tanyázik, 20 pontjukhoz 4-3-0-ás hazai sor tartozik. A januárban kinevezett Vegard Hansen alakulata saját stadionjában rendesen termeli a gólokat, a bordók már 15-ször voltak eredményesek, és csak hatszor kapituláltak. A formájukra sem lehet panasz, május közepe óta nem kaptak ki, három iksz után háromszor győztek. A keretben nincs eltiltott és friss sérülésről sem szóltak információk.

A Hödd a játéknap előtt 14 egységével kieső helyen állt, a gyenge rajtot gyötrelmes folytatás követte, így borítékolható volt az edzőváltás. Steinar Lein érkezése új lendületet adott a kék-fehéreknek, akik az új tréner irányításával 3-0-ra verték az Asanét. Idegenben eddig mind a hat bajnokiját elveszítette az alakulat, gólkülönbsége 3-04 volt - most már ideje lenne megkezdeni a túrákon is a pontok gyűjtögetését. Egy középpályás eltiltott lesz, friss sérült nincs a keretben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

01023VTöbb, mint 2.5 gól1.50

A közelmúltban rendre megszórta magát a két együttes a találkozóikon. És most is ebben látunk fantáziát. Az edzőváltás jót tett a vendégeknek, azért nem favorizáljuk a hazai sikert. Találatokban viszont nem lesz hiány, hármat simán összehoznak a felek! Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!