<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Fogadj gólokra 4.27-es oddsért

Az íreknél eseménydús meccsre számítunk a Drogheda-Waterford csatán és a Wales-Belgium meccsen is jöhetnek a találatok - de csak mértékkel.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12292. Drogheda Utd. - Waterford Utd., 3.5 gól felett (2.25) – ír másodosztály, 20:45

A Drogheda 20-18-as, illetve a Waterford 27-32-es gólkülönbsége árulkodó, tekintve, hogy mindössze 14 forduló futott le az ír másodosztályban. Ebben az idényben már kétszer is találkoztak, mindkét derbit a pénteki házigazda nyerte meg 2-1-re. Igen ám, de a Waterford lendületben van, a legutóbbi öt bajnokija közül négyet megnyert. Méghozzá gólszóros meccseken diadalmaskodott, háromszor is eljutott három találatig.

A Drogheda négy, az ellenfél nyolc alkalommal játszott ebben az idényben olyan meccset, amelyen született legalább négy találat, a Waterford hét túrája közül négyszer ilyen eredmény született. Ha a Drogheda győzni akar, két-három gólt feltétlenül szereznie kell, mert a vendégek támadósora igencsak jól teljesít az utóbbi hetekben.

06090. Wales - Belgium, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Eb-negyeddöntő, 21:00

Vélhetően nem leszünk híján a góloknak a Wales Belgium összecsapáson, ugyanis a britek a – magyarokkal együtt – legtöbbször voltak eredményesek a csoportmeccsek során, míg a „vörös ördögök” a legtöbb találatot (8) jegyezték eddig a kontinensviadalon. A két gárda már az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban is összecsapott egymással, akkor Belgiumban gólnélküli döntetlen született, míg Walesben 1-0-ra Ramseyék nyertek. A briteknél a góllövőlista éllovasától, a három találatnál járó Baletől várhatjuk, hogy beveszi az ellenfél kapuját, míg a belgáknál Lukaku a legeredményesebb játékos, két találattal. A pénteki összecsapáson bátor játékra számítunk, s úgy véljük, 2-3 gólt születik majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!