<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Norvég gólok és az Eb-rangadó

Van egy merész ötletünk a szombat esti német-olasz Eb-csatára is, de hoztunk egy csinos szorzót a norvég élvonalból is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09150. Haugesund - Start, 3.5 gól felett (2.35) - norvég bajnokság, 15:30

A norvég élvonal 14. körében a 7. fogadja az utolsó helyen állót. Az anyagi gondokkal is küzdő vendég Start rémes szezont fut eddig, mindössze 6 pontot szerzett és máris 5 pont a hátránya a bennmaradóktól. Hátul nyeli a gólokat, már 25 kapott találatnál jár, a támadósor pedig mindössze nyolcszor volt eredményes. Nyeretlen még a szezonban, mind a 6 pontját döntetlenekkel hozta össze. A Haugesund nem rajtolt rosszul és 21 pontja azt jelenti, hogy mindössze három pont választja el a dobogótól. Persze a tavalyi 12. hely után nem ez a feladat, hiszen a keretet nem sikerült így megerősíteni. Jól megy a támadósornak egyelőre, amely 23 gólt lőtt 13 meccsen, viszont a védelemmel vannak gondok a maga 18 kapott találatával. A Start tehát hátul rémesen gyenge, így legalább 2-3 Haugesund-gól várható papíron ezen a meccsen, viszont a hazaiak hátsó instabilitása miatt a sereghajtó is találhat egy gólt, vagyis a 3.5 gól feletti opció megérhet egy próbát.

10095. Németország – Olaszország, 1 és 3.5 gól alatt (2.50) – Eb-negyeddöntő, 21:00

Kész csoda, amit az olaszok eddig mutattak a kontinenstornán, csakhogy szombaton az eddigi legerősebb rivális vár rájuk, ráadásul enyhén szólva sem jók az előjelek. Motta biztosan kihagyja a negyeddöntőt, és kérdéses De Rossi, illetve Candreva szereplése is. A „taktika bajnokai” tehát bajba kerülhetnek, a németről pedig tudjuk, hogy igazi „tornacsapat”, akkor a legjobb, amikor nagyon kell.

Ne felejtsük, hogy Neuer még nem kapott gólt az Eb-n, és bár az olasz berámoltak kettőt a belgáknak és a spanyoloknak is, továbbra is tartjuk, hogy az Édes, Pellé csatárduó elmarad a korábban megszokott itáliai színvonaltól. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy Müllerék ne szerezzenek egy-két gólt, ez pedig elég lehet ahhoz, hogy a rendes játékidőben kiharcolják a továbbjutást.

 
 
  • 1itsipia2016július02.09:18ÚjVálasz

    ezen az EB-n már történt néhány kisebb meglepetés...:)
    ha a német hagyományosan torna csapat akkor az olasz...?
    nem beszélve az úgynevezett "olasz átokról"......!!! másik érv " a csaló olaszok elhozták a juve hátvédsorát" mondta a belga szövikapi......:) ezt a szemétséget a torna többi csapatával szemben! :) én alapjában rühelem az olasz focit,de eredményesek tudnak lenni.....:( a németek meg nem biztos hogy hozzák a braziliai máksorozatukat!!!
    úgy hogy óvatosan az olaszokkal!!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!