<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 szombati tuti, 6.28-as odds

Két sportágból válogattuk össze a szombati tippeket: a teniszt természetesen Wimbledonból hozzuk, de van itt még két ír focitipp és egy ötlet a német-olasz derbire.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08533. J. Vesely - J. Sousa, 1 (1.45) - Wimbledon férfi egyes 12:30

Már-már csodaszámba megy, ha egy mérkőzés befejeződik időrendben az idei wimbledoni tenisz tornán, ahol eddig az eső az úr, és az időjárás diktálja a meccseket. Ennek tükrében már nagy dolog, hogy Vesely és Sousa már a negyedik fordulóért küzd meg egymással. A cseh hatalmas skalpot gyűjtött be, a 8.helyen kiemelt, a világranglistán nagy tempóban előretörő Dominic Thiem ellen, aki ellen három játszmát is tiebreakben nyert meg. Nagyon jól koncentrált az egész mérkőzésen Jiry Vesely, és eddig még szettet sem vesztett a tornán. Joao Sousa sem éppen füves pályás teniszen brillírozott eddig, főként salakon éri el sikereit, és eddig döcögős is volt az útja. Tursunov ellen csak döntő játszmában tudott túl jutni, és lényegesen több időt töltött a pályán, mint cseh ellenfele. Hatalmas szervával, és energikus ütésekkel rendelkezik Vesely, ez pedig egy gyors füves pályán abszolút kifizetődő lehet. Az ő további menetelését tippeljük a wimbledoni, idei harmadik Grand Slam tornán.

07067. Bray - Wexford Youths, 2.5 gól alatt (1.70) - ír bajnokság, 20:30

Az ír első osztályban a Bray az utolsó előtti kilenc ponttal. A csapat 2-1-5-ös statisztikát produkált odahaza, gólkülönbsége pedig 7–12. A formája nagyon rossz volt, ötször kapott ki egymás után, viszont ezt követően kétszer is döntetlenezett. Előbb otthon a sereghajtóval szemben (Longford, 0–0), majd a Sligótól hozott egy pontot (0–0). Tizennégy bajnokija közül csak ötször fordult elő, hogy esett három találat. A Wexford tizenkét ponttal a tizedik, idegenben nem hatékony, statisztikája 1-2-5. A májusi fellendülést júniusi mélyrepülés követte, sorozatban háromszor kapott ki a gárda. Míg a hazaiaknak a támadósora gyenge (nyolc találat), addig a vendégeknek a védelme (30 kapott gól). Az egymás elleni meccseiken nem jellemző a sok gól, tavasszal a Wexford otthon 2–0-ra nyert. Ma sem lesz három találat.

07129. Longford Town - Bohemians, 2.5 gól alatt (1.70) - ír bajnokság, 20:30

A Longford tizenhat meccsen szerzett nyolc pontjával az utolsó az ír első ligában. Otthon még nem nyert a gárda, két öntetlen mellett hatszor szenvedett vereséget, gólkülönbsége pedig 4–18. A kiesésre jó eséllyel pályázik, ha nem javít formáján. Egyetlen győzelmét az első fordulóban aratta (Wexford, 2–0). A Bohemians a kilencedik helyen áll, 18 pontja van, idegenben 2-1-5 a statisztikája, gólkülönbsége pedig 3–8. A nyolc vendégsége közül csak egyszer esett három találat. A formája nem rossz, két győzelem után ikszelt. Összességében is 16 bajnokija közül csak négyen jött a +2.5-ös, over opció. Tavasszal 2–0-ra nyert a Bohemians Dublinban. Ma sincs remény látványos mérkőzésre, nem lesz három gól.

12111. Németország - Olaszország, 9.5 szöglet felett (1.50) - Eb-negyeddöntő, 21:00

Akár Eb-döntőnek is elmehetne a találkozó, melyről részletesen írtunk itt, a találkozót egyébként Kassai Viktor vezeti majd. Az alsó ágon gyűltek össze az igazi nagyágyúk, a spanyolok és az angolok már hazautaztak, de a házigazdák még tartják magukat. A németek játékára eddig különösebb panasz nem lehet, a védelem az első meccsen volt ingatag, de akkor is sikerült lehozni kapott gól nélkül a mérkőzést, csakúgy, mint a többit. A támadójáték rendben van, a helyzetkihasználás annyira nem. Tippünket erre is alapozzuk, ugyanis nagyon sok támadást fejeznek be lövéssel Özilék, és a szlovákok elleni mérkőzést leszámítva jött a kornerekből a +9.5-ös tipp. Azon a találkozón sem Mölleréken múlt a dolog, egyszerűen Hamsikék képtelenek voltak mit kezdeni Humelsékkel, no meg olykor a labdával is.

Az olaszok három győzelem mellett egy olyan kilencven percet buktak el, amelyen totális cseresorral léptek pályára, és tét sem nehezedett a játékosok vállára. A spanyolok és a belgák ellen bizonyították Éderék, hogy tudnak kontrázni, és a Conte-csapatra is jellemző, hogy igyekeznek lövéssel befejezni az akciót. A taljánok is rúgtak szép számmal kornert az előző mérkőzéseken, és ma is biztosan többször eljutnak majd Neuer kapujáig. Mindkét fél rendelkezik gyors futballistákkal, akik szintén közrejátszhatnak a szögletekben. A német szélsők pedig egy az egyben szívesen mennek rá a védelemre. Nem ragozzuk tovább, 10 szögletet tuti, hogy összehoz a két világklasszis alakulat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!