<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bognár szerint véget ér az izlandi csoda

Biztos francia sikerre számít az izlandiak ellen Bognár István, a Diósgyőr játékosa. A középpályás szerint azonban az újonc betalál a házigazdák ellen.
Lengyelország – Portugália, 1

- Lengyel siker várok a találkozón. A franciaországi Európa-bajnokságon eddig szebb futballt mutattak be, mint a portugálok, s szerintem megnyerik az összecsapást.

Wales – Belgium, 2

- Belga győzelem születik majd a találkozón. Sokkal jobb csapat, mint az újonc, s egyre jobb formába lendülnek.

Németország – Olaszország, 2

- Nagyon kemény csatára számítok. A legkiegyensúlyozottabb teljesítményt eddig Olaszország nyújtotta, míg a németek minden megmozdulása életveszély. A világbajnoki címvédő gárda jobb csapat, viszont taktikailag Antonio Conte legényei erősebbek. Szoros meccsen szerintem az olaszok nyernek.

Franciaország – Izland, 1

- Biztos francia győzelmet várok. Bár a védelmük nem túl erős, a támadó szekció bármikor képes gólt lőni. Úgy gondolom, a házigazdák nem ússzák meg kapott gól nélkül, de többször lesznek eredményesek, mint riválisuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!