<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kihagyhatatlan húzás a franciák meccsére

Francia sikert várunk az Európa-bajnokság negyeddöntőjének záró mérkőzésén, s úgy gondoljuk, gólokban sem lesz hiány.
Európa-bajnokság, negyeddöntő
Franciaország - Izland
Vasárnap, 21:00 óra

A házigazda franciák mérkőzésével zárul az Európa-bajnokság negyeddöntője. A gallok a torna meglepetéscsapatával, Izlanddal csapnak össze. Mindkét válogatott veretlen a kontinensviadalon. A hazaiak a nyitó fordulóban Romániát (2-1), majd Albániát (2-0) verték, míg a csoportkör záró meccsén Svájccal játszottak gól nélküli döntetlent, s jutottak csoportlesőként a negyeddöntőbe, ahol Írországot búcsúztatták szoros csatában, 2-1-re.

Az északiak velünk azonos kvartettben szerepeltek, a portugálok (1-1) és a magyarok (1-1) elleni döntetlen után a csoport utolsó mérkőzésén 2-1-re verték Ausztriát, így hazánk mögött, a második helyen léptek tovább. A legjobb 16 között hatalmas bravúrral, a torna legnagyobb meglepetését produkálva 2-1-es sikert arattak Anglia felett. A történelmi győzelem után Izlandon örömünnep tört ki, s a játékosok is életük legnagyobb élményeként emlegették a mérkőzést. Bátor játékot várunk az újonctól, hiszen már a legjobb nyolc közé kerülést is csodaként könyvelték el, így vesztenivalójuk nincs.

A nyomás inkább a franciákon van, ugyanis házigazdaként mindenki Európa-bajnoki címet vár a csapattól. Ami nehézséget okozhat, hogy Didier Deschamps eltiltás miatt nem számíthat a védő Adil Ramire és a középpályás Ngolo Kantére. Az izlandiaknál mindenki bevethető.

05276. Franciaország - Izland, 1 és 2.5 gól fölött (2.35) - Tippmix

Szoros csatát várunk a vasárnapi összecsapáson, s vélhetően gólokban sem lesz hiány, hiszen az angolok ellen is láthattuk, hogy az izlandiak a semmiből is képesek gólt szerezni, ráadásul a franciák védelme nem kimondottan jó, ugyanis mindössze Albánia és Svájc ellen tudták megúszni kapott gól nélkül. Ettől függetlenül a támadójátéka erős a házigazdáknak, s Izland ellen nem hibázhatnak, így francia sikerre számítunk, s arra, hogy legalább három gól születik majd a találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!