<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

250-szeres szorzó? Fogadj az NB I bajnokára!

A bukik szinte előre odaadják az aranyérmet a Ferencvárosnak, melynek sikere mindössze 1.7-es oddsot kapott. A legfőbb rivális a Videoton és a Debrecen lehet…

Szombaton elindult az NB I-es futballbajnokság 2016-17-es idénye: akinek kedve van, hosszú távú fogadást köthet arra, kié lesz az aranyérem. Matematikailag minden csapat egyenlő eséllyel indul, de a valódi erőviszonyok persze jelentősen árnyalják a képet. Az együttesek előtt azonban ott lebeghet a Leicester City példája, az angol meglepetéscsapat bajnoki címükre ugyanis több mint 1000-szeres szorzót fizettek a szezon előtt a fogadóirodák. Ahogy azt társoldalunk, a Rangadó.hu megállapította, ehhez képest a Tippmix szerint a Mezőkövesd már esélyesnek számít...

A magyar fogadóiroda ugyanis az újonc kövesdiek bajnoki címére adja a legmagasabb oddsot, ám ez is „csak” 250-szeres pénzt érne – százalékokra lefordítva ez 0,4 százaléknyi az esély.

Feljebb lépkedve a tabellán láthatjuk, hogy a legutóbbi évad végeredménye igencsak meghatározza az oddsokat. A 11. az NB II bajnoka, a Gyirmót (200-szoros szorzó); a 10. a Vasas (150-szeres); a 9. a Honvéd (ez az első helycsere, 75-szörös); a 7. a DVTK és a Paks (50-szeres).

A legutóbbi tabella felső részében is csak egy apró változás van: a Haladást a hatodik legerősebbnek vélik (30-szoros), míg az 5. az Újpest (20-szoros). A lila-fehéreknél alig esélyesebb a 4. MTK (17-szeres), így a fogadóiroda várakozásai szerint a Fradi első komolyabb kihívója a DVSC lehet (7-szeres). Nem nehéz kitalálni, hogy a két fő esélyes a Videoton és a Ferencváros – a fehérváriakra 3,5-szörös a szorzó (28,57 százalék esély), míg utóbbiakra egészen hihetetlen módon mindössze 1,7 (58,82 százalék).

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!