<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a pénteki tutivadászat

Két sportág, négy tipp, 4.4-es odds. Teniszben is fociban is találtunk egészen kiváló szorzókat. Ki tart velünk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02551. Fognini - Dzumhur, 1 (1.40) - Umag, férfi tenisz, egyes, 20.00

Negyeddöntőjéhez érkezett a Horvátországban megrendezett férfi ATP tenisztorna, ahol a verseny negyedik kiemeltje, a salakspecialista Fabio Fognini és a bosnyák Damir Dzumhur csap össze. A fiatal bosnyák szépen lépdel előrébb a világranglistán, a még mindig csak 24 éves Dzumhur már a 81. a világranglistán, a Davis Kupában mindkét egyéni mérkőzését hozta a törökök ellen, ami Fognininek nem sikerült, hiszen második egyénijét elveszítette. Most viszont javíthat az olasz, aki a kedvenc borításán versenyezhet ismét, és szívesen feledtetné szurkolóival az egyéni meccset, amelyet elbukott az argentin Delbonisszal szemben.

Jó kezű, igazi olasz mentalitású játékosról beszélünk, akinek rendkívül kellemetlen a stílusa, még Rafael Nadalnak is nem egyszer okozott nem csak hogy gondot, de le is győzte őt. Tegyük gyorsan hozzá, nem is egyszer. Ha azt a formáját át tudja menteni erre a mérkőzésre, nem lehet gondja Fognininek, aki már találkozott Dzumhurral, és akkor két játszmában győzedelmeskedett. Fogninit várjuk az elődöntőbe.

12173. Siniakova - Errani, 2 (1.50) - Bastad, női tenisz, egyes, 16.15

Már a negyeddöntőnél tart a bastadi női tenisztorna is, ahol a másodikként rangsorolt olasz találkozik a 20 éves, de már Top 100-ban lévő cseh Siniakovával. Errani is kedvenc borításán bizonyíthat újra. A 2012-ben Roland Garros-döntős olasz mindkét eddigi mérkőzését két játszmában hozta le, ami lelkileg is fontos tényező, másodsorban pedig pihentebb is lesz, hiszen Siniakova közel két órás mérkőzést vívott, döntő játszmába torkollva az előző körben. Bár nem magas, és hatalmas szervával rendelkező játékosról beszélünk Errani személyében, a Roland Garros-döntő sem a véletlen műve volt.

Minden labdán ott van, már csak apró termetének is köszönhetően, és erőteljesen pörgetett alapütései vannak, amely sokszor megzavarja az ellenfeleket. Eddig mindösszesen egyszer találkoztak, még 2014-ben, akkor nagyon simán nyert Errani két játszmában, és most is ezt várjuk. Az első helyen kiemelt Kerber már a második körben búcsúzott, így akár a tornagyőzelem felé is megnyílhat az út.

05767. Cabinteely - Waterford Utd., 2.5 gól felett (1.55) – ír másodosztály, 20:45

A nyolccsapatos ír másodosztályban az utolsó fogadja a hatodik helyezettet. A házigazda 17 mérkőzésen csak kilenc pontot szerzett, otthoni mérlege 2-2-4, a gólkülönbsége 8-12. Az eddig lejátszott bajnokijai közül tizenegyszer esett legalább három gól. A formája nem jó, két vesztes találkozó van a háta mögött.

A Waterford 19 pontos, idegenben 3-1-5-ös a statisztikája. A támadójátéka jó, viszont az övé a legrosszabb védelem (29-41). Eddig csak három alkalommal fordult elő az idén, hogy nem született három találat az United meccsein. A formája neki is gyenge, háromszor kapott ki egymás után. Ennek ellenére péntek este a vendégek az esélyesek, de a gólokban is van érték.

01380. Wacker Innsbruck - FAC Wien, 1 (1.40) – osztrák másodosztály, 18:30

Péntek este az osztrák másodosztályban is megkezdődnek a küzdelmek. A tavalyi szezon bronzérmese fogadja az előző idényben sereghajtó FAC Wient. Az Innsbruck számára felemásan sikerült a felkészülési időszak, a csapat mindössze egyszer tudott győzni két-két döntetlen és vereség mellett.

A vendégek két barátságos találkozón vannak túl, egy siker mellett egyszer kaptak ki. A hazaiak számára nehézséget okozhat a sok hiányzó. Sérülés miatt nem léphet pályára Alexander Riemann, Christoph Freitag, Lukas Wedl és Michael Augustin. A másik oldalon mindenki bevethető. Az mindenképp az Innsbruck mellett szól, hogy remekelnek a FAC Wien ellen. A két csapat eddig nyolcszor találkozott egymással négy Wacker siker mellett három döntetlen született. A FAC mindössze egyszer tudott diadalmaskodni. Úgy gondoljuk, a hazaiak győzelemmel kezdik a szezont.

 
 
  • 16atkozottpista2016július22.20:32ÚjVálasz

    A Dabrowski/Yang páros a Niculescu/Wickmayer ellen szerintetek milyen választás 1.75-ért? Végre egyszer már muszáj nyernem, ilyen nincs, hogy 1000ből 1000 elmenjen...Első helyen kiemeltek, ráadásul Wickmayer most játszik Mladenovic ellen,fáradt lesz. Vagy ez nem jelent semmit? Kérlek szépen utolsó elkeseredésemben adjatok tippet erre a meccsre! Köszönöm!

     
  • 15atkozottpista2016július22.20:04ÚjVálasz

    Csak hogy teljes legyen a pechszériám, életem utolsó kibaxott szelvényét 1,03-ért 200 forintot felraktam arra, hogy a Galway-Wexford Youth meccsen lesz legalább 1 gól...Ugye nem kell mondanom, melyik lesz a világ összes mai meccse közül az egyetlen 0-0???Hát ez! Mert én még qwa szájbabaxott 5 forintot se fogok ezzel a szelvénnyel nyerni!

     
  • 14atkozottpista2016július22.19:16ÚjVálasz

    ILYEN MÁKOS GE.I NEM LEHET VALAKI, HOGY MINDKÉT QWA SZETTET TÁJBRÉKBEN NYERJE MEG!!!!ELEGEM VAN AZ ELÁTKOZOTT XAR ÉLETEMBŐL, ELEGEM!!!

     
  • 13atkozottpista2016július22.19:05ÚjVálasz
    Idézet: piotor
    Drukkolok neked, hátha még Melzer nyer a végén.
    ...

    Kösz, de kizárt...Nem akarlak elkeseríteni, de ha a Schalkét rakom 1,5 felettire, rég 0-0 maradt volna. NEKEM SEMMI SOHA!!!EZ VAN!
    Mai remek mérleg: 7 egyes kötésű szelvény, 7 kuka.

     
  • 12piotor2016július22.19:04ÚjVálasz

    Drukkolok neked, hátha még Melzer nyer a végén.

     
  • 11piotor2016július22.19:00ÚjVálasz

    Miért nem az első tortenesre teszel? Első félidő 1,5 gól felett nekem jött a Schalke...

     
  • 10atkozottpista2016július22.18:58ÚjVálasz

    Csak hogy jót röhögjetek rajtam, ezen az átkozott lúzerpatkányon!
    A 65. percben megtettem, hogy lesz még 1(!!!) qwa gól legalább a Voluntari-Constanta meccsen. Szerintetek lett???Naná, hogy 0-1 maradt. De ha a kevesebb, mint 1,5 gólt teszem, már rég 3-3 lenne! Remélem már nem sok van hátra nekem ebből a szenvedésből!!!

     
  • 9piotor2016július22.18:35ÚjVálasz

    Igaz nem nagy név, de kis tornákon rendre elodonto-dontoig jut és nem adja el a meccseket, mint Thiem, Simon, Paire...

     
  • 8piotor2016július22.18:32ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Xarok Erranira. Ro.adjon meg a G Melzer, hogy otthon képtelen volt legyőzni ezt a nevenincs Lorenzit. Minden pénzem elvitte a sz.emét osztrák.
    ...

    Lorenzi ellen tenni salakon? Mondhatni meg is érdemled :)

     
  • 7atkozottpista2016július22.18:25ÚjVálasz

    Xarok Erranira. Ro.adjon meg a G Melzer, hogy otthon képtelen volt legyőzni ezt a nevenincs Lorenzit. Minden pénzem elvitte a sz.emét osztrák. Remélem a következő meccsén úgy elesik, hogy kitöri a lábát. A pénzem meg vissza fogja adni. D.göljön meg!

     
  • 6piotor2016július22.18:17ÚjVálasz

    Errani... Mondtam tenisz tippeket hanyagoljatok itt .

     
  • 5gayo2016július22.17:09ÚjVálasz

    :DDD nagyonviccesvagy potyipityu

     
  • 4atkozottpista2016július22.16:47ÚjVálasz

    NEM MEGMOMNDTAM?????HOGY A JÓ QWA ISTEN VENNÉ MÁR EL VÉGRE AZ ELÁTKOZOTT SEMMITÉRŐ ÉLETEMET!!! EZENTÚL MINDIG MEGÍROM, HOGY MIT MIRE VETTEM, NE AGGÓDJATOK, ANNAK AZ ELLENKEZŐJÉVEL MILLIOMOSOK LESZTEK!!!

     
  • 3atkozottpista2016július22.14:42ÚjVálasz

    Tessék, máris 0-6 az első szett úgyis, meg se nézem inkább!

     
  • 2atkozottpista2016július22.11:43ÚjVálasz

    Monsok én nektek tuti teniszt mára, ne aggódjatok!
    G.Melzer-Lorenzi, Lorenzi nyer. (1.80)
    És hogy miért? Mert egyes kötésben 1.80-ért felraktam egy 20 ezrest a Melzerre, aki eddig minden meccsét megnyerte a hazai tenisztornán, úgyhogy 14.20-kor megszerzi első vereségét. És hogy miért?Mert egy elátkozott utolsó szerencsétlen lúzer patkány vagyok, akinek meg se kellett volna születni.
    Merjetek rakni akár hat számjegyű összeget is Lorenzire, nem kérdés, hogy ezek után ő nyer!!!

     
  • 1potrien112016július21.21:02ÚjVálasz

    Mekkora trollok vagytok,Fognini,jól van már.Egy heti ROI-t írnátok inkább.Azért mindennek van határa,bár nálatok nincs. Végtelenül inkorrekt az egész project amit csináltok.Se elemzés,se semmi.A favoritok tuti bukó pakolása,ennyi.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!