<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Győzelemmel felejtene a Fradi

A BL és az NB I nem hasonlítható össze. Bár a Partizani ellen csúnyán megégett a Ferencváros, a Honvédot vernie kell. Kettest húzunk...
Magyar bajnokság
Honvéd – FTC
Szombat, 20:30 óra

A bajnok Ferencváros a Honvéd otthonába látogat az NB I második fordulójában. Mindkét csapat győzelemmel debütált a 2016-17-es szezonban. A hazaiak az Újpest otthonában arattak 2-0-s sikert, míg a fővárosi zöld-fehérek a Haladást győzték le 3-1-re. Az FTC számára óriási a tétje a találkozónak, ugyanis Thomas Doll alakulata szerdán büntetőkkel alulmaradt az albán Partizani ellen, így búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Gera Zoltánék győzelemmel feledtetnék a kudarcot.

A Honvéd veretlenül zárta a felkészülési időszakot, négy győzelem mellett egy döntetlen volt a mérleg. A Fradi sem talált legyőzőre egyik barátságos találkozóján sem, ám a legrangosabb európai kupasorozatban nyújtott teljesítménynél jóval több kell. Jó hír mindkét együttes számára, hogy nincs hiányzó, így a legerősebb összeállításban léphetnek pályára a csapatok.

11297. Honvéd – FTC, 2 (1.75) – Tippmix

A két gárda általában szoros, kiélezett csatát vív egymással. A legutóbbi öt meccsen mindig egy gól döntött. Az egymás elleni mérleg is kiegyenlített, az előző öt találkozóból háromszor a Fradi, míg kétszer a Honvéd diadalmaskodott. A Ferencváros számára a bajnoki cím megszerzése maradt az egyetlen cél, ráadásul a szurkolókat is kárpótolni szeretnék Dibuszék, így mi zöld-fehér sikert várunk a szombati találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!