<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két focimeccs, négyszeres szorzó

Győzelmet várunk a szombathelyiektől az NB I második fordulójában, míg a brazil bajnokságban szerezhet gólt a Corinthians és a Figueirense is...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11293. Haladás - Mezőkövesd, 1 (1.80) - magyar bajnokság, 18:00

A Haladás a legutóbbi idényben meglepetésre az ötödik helyen végzett, Mészöly Géza csapata nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A zöld-fehéreknél nyáron volt mozgás a keretben, Hollandiából két játékos érkezett, de fontos láncszeme lehet a csapatnak az ex-liverpooli Polgár Kristóf is. A nyitány nem sikerült jól Halmosiéknak, a Fradinál simán kikaptak (3-1).

A Mezőkövesd újonc, a Gyirmót mögött a második helyen végeztek az NB II-ben. A Pintér-legénység erősített a nyáron, nagy kérdés, hogy mire áll össze a sárga-kék együttes. Az első mérkőzésen otthon 2-2-re végeztek az újonctársukkal. Szombaton a Haladás ellen nehezebb dolguk lesz a borsodiaknak Sopronban, a szombathelyiek ugyanis „otthon” tartják a három egységet.

05503. Corinthians – Figueirense, mindkét csapat szerez gólt (2.25) – brazil bajnokság, 21:00

A második helyen álló Corinthians a 16. Figueirense együttesét fogadja a brazil bajnokság 16. fordulójában. A hazaiak remek formában várják a találkozót, a legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek egy döntetlen mellett. A vendégekről már nem állíthatnánk hasonlókat, a gárda nyeretlen öt kör óta, s mindössze három pontot gyűjtött. Jó hír mindkét csapat számára, hogy nincsen hiányzó, így mindkét vezetőedző a legerősebb összeállításban küldheti pályára legényeit. A Corinthians hazai pályán megállíthatatlannak tűnik, nyolc meccséből hatot megnyert, s mindössze kétszer játszott döntetlent. Figueirense idegenben viszont szenved, eddig még nyeretlen, hét találkozójából ötöt elvesztett, ám azért általában eredményesek szoktak lenni. A vendégek a legutóbbi három meccsükön mindössze két pontot szereztek, de valamennyi összecsapáson betaláltak. A hazaiak védelme jól zár, ám azért zavarba hozható. Az előző öt otthoni találkozóból négyszer bevették a kapujukat, ezért mi gólváltásra tippelünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!