<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 6.1-es odds: klikk, ha bátor vagy!

A szokottnál is merészebb húzásokkal jövünk a hét utolsó napján, hogy mást ne mondjunk: szerintünk nem lesz győztese a Paks-Videoton meccsnek...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

11577. Paks – Videoton, X (3.15) - magyar bajnokság, 18:00

Egyetlen magyar csapatként a Videoton maradt talpon az európai porondon, ám azt nem állítanánk, hogy a fehérváriak szédületes teljesítménnyel vették a szerb Csukaricski elleni akadályt (2-0, 1-1). A két El-meccs közt Felcsúton 2-1-re kikaptak a Diósgyőrtől, vagyis egyelőre várat magára az évad első NB I-es pontja. A Paks egyet elhozott Debrecenből, ugyanakkor Csertői edző amondó, a Videoton ellen jobb játékra lesz szükség a jó eredményhez.

Hazai oldalon Molnár sérült, a zöld-fehérek várhatóan a Kemenes – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Koltai, Bertus, Bartha, Haraszti – Hahn összeállításban kezdik a meccset. A Paksot sokan meglepetéscsapatként emlegetik, a Vidi nem tűnik sebezhetetlennek, s bár a legutóbbi öt egymás elleni bajnokin nem játszottak döntetlent, ezúttal osztozhatnak a pontokon.

06950. Gremio - Sao Paulo, mindkét csapat szerez gólt (1.95) - brazil bajnokság, 21:00

Két olyan csapat találkozik egymással a brazil élvonal vasárnapi meccsén, melyek mindegyikét a top4-be várják a szakírók, ám egyelőre csak a Gremio igazolja a várakozásokat. A házigazda a 3. helyen zárta a 15. fordulót 27 ponttal, ám formája meglehetősen ingadozó: az Atletico PR elleni vereséget 3 győzelem követte, legutóbb azonban ismét kikapott a gárda, ezúttal a Recife otthonában. A védelem nincs épp csúcsformában, a legutóbbi 5 meccsük során csak az Internacional ellen nem kapott gólt. Ezt azonban rendre ellensúlyozza a viszonylag hatékony támadósor, amely 15 meccsen 25-ször tudta bevenni az ellenfelek kapuját.

A Sao Paulo tavaly a 4. helyen zárt és idén is cél odaérni a legjobb négybe, a rajt azonban felemásra sikerült. Az elmúlt 15 forduló alatt 22 pontig jutottak, ezt pedig leginkább a támadások gyenge befejezésének köszönheti. A védelem ugyanis csak 14 gólt kapott eddig, ugyanakkor ehhez csupán 16 lőtt gól társul. Vendégként a legutóbbi 4 meccsén nem tudott nyerni a társaság, így pedig nehéz lesz odaérni a legjobbak közé. A Gremio ellen abban bízhat a társaság, hogy általában jól megy ebben a párosításban a csapatnak: a legutóbbi három közös meccset megnyerték, tavaly ebben a felállásban 2-1 arányban. A Sao Paulo összekaphatja magát erre a rangadóra és ez gólokban is megmutatkozhat, a Gremio védelme nem áthatolhatatlan, ezen az oddson mindenképp megér egy próbát a mindkét fél betalál opció.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!