<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 1.55, 1.60 és 1.80 vasárnapra

Fociban utazunk a hét utolsó napján: svájci, magyar és norvég meccsek is terítékre kerültek. Meg fogsz lepődni, mi a tipp a Vasas-Loki meccsen...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

01851. Basel - Sion, 1 (1.60) - svájci bajnokság, 16:00

A 11-szeres svájci bajnok és egyben jelenlegi címvédő Basel a Sion csapata ellen kezdi meg a 2016-17-es szezont. Nem mondhatni, hogy eredményes felkészülést zárt a házigazda, hiszen ötbarátságos meccséből hármat elveszített, kettőt pedig remivel zárt. Ebből persze messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, idén is elsődlegesen ők a bajnoki cím várományosai. Embolo elvesztése ugyan fájó lehet a csapat számára, érkezett azonban egy hatékony középpályás a kiesett Zürichtől, a Stuttgarttól Dié, a River Plate csapatától egy kolumbiai védő, illetve a norvég Molde csapatától Elyounoussi.

Az ellenfél tehát az a Sion, amely az előző idényben az 5. helyen zárt, mindössze 3 ponttal lecsúszva a nemzetközi kupaindulást érő helyekről. Vendégként tavaly sem volt meggyőző a csapat a maga 3-6-9 sorával, ráadásul 49 kapott góljából 29-et idegenben szedett be. Négyen hagyták el a keretet nyáron, közülük a kapus Vanins elvesztése lehet a leginkább fájó. Sikerült azonban igazolni Brazíliából, a St. Gallen, a Xamax és a Málaga együtteseiből, összességében tehát erősebb lett a keret. A Basel azonban még így is nagyságrendekkel komolyabb kerettel készülhet erre a meccsre és ezt a különbséget realizálhatja is a 90 perc folyamán, mint ahogyan tette ezt a közös meccseken a közelmúltban.

09065. Vasas – Debrecen, mindkét csapat szerez gólt (1.80) – magyar bajnokság, 18:00

Túlzás lenne azt állítani, hogy jól kapta el az idényrajtot a Loki. Az Európa-ligában egy közepes képességű fehérorosz együttes verte oda-vissza, az NB I első fordulójában pedig hazai környezetben nem bírt a Pakssal (1-1). Itt az ideje tehát, hogy valamit felmutasson a Kondás-csapat, amely ezúttal a Vasas pályáján szerepel. A házigazda jól kezdett, hiszen nagy skalpot gyűjtött be azzal, hogy 1-0-ra legyőzte az MTK-t.

A két csapat három, előző szezonban lejátszott meccséből kettőt a DVSC nyert meg, a hazai találkozón fölényes, 4-0-s Loki-siker született (Bódi, Horváth, Holman és Sidibe voltak a gólszerzők), míg a két, Fáy utcában lejátszott összecsapás közül az egyiket Kulcsár Tamás góljával 1-0-ra nyerték a hajdúságiak, a másik pedig 0-0-s döntetlent hozott. A piros-kékek keretében két, egykoron Debrecenben szép sikereket elérő futballistát is találunk, Vukasin Polekszics és Czvitkovics Péter is főszereplője volt a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó együttesnek.

A Vasas minden bizonnyal a Polekszics – Korcsmár, Debreceni, Ristevski – Szivacski, Vida, Berecz, Hangya – Ádám, Remili – Pavlov összeállításban kezd majd, míg a vendégek a Radosevic – Jovanovics, Brkovics, Mészáros, Korhut – Djelmics, Szekulics, Varga J., Horváth Zs. - Tisza, Takács csapattal indulhatnak csatába (Holman és Szakály sérült). A Vasas jó lehet egy gólra, a most már kizárólag az NB I-re összepontosító Lokinak viszont nem nagyon fér bele több kínos eredmény – ennek tükrében a gólváltást megbízható húzásnak érezzük.

09632. Lilleström - Strömsgodset, 2.5 gól felett (1.55) - norvég bajnokság, 20:00

A norvég élvonal vasárnapi játéknapján a kiesés elől menekülő fogadja a dobogóra esélyest. A Lilleström többek közt anyagi gondokkal is küzd már az előző szezon óta, ennek ellenére erre az idényre is engedélyt kapott az indulásra. Tavaly a nehézségek ellenére középcsapatként teljesített, idén viszont a játékosok eladásának okán már jó eséllyel a kiesés ellen kell majd küzdenie. A forma rémes: a legutóbbi 6 fordulóban nem tudtak nyerni és szép számmal szedték be a gólokat is. A Strömsgodset érdekelt volt az El-ben, ahonnan azonban drámai körülmények közt búcsúzott: a Sonderjyske ellen hiába dolgozta le 1-2-es hátrányát, végül egy 120. percben kapott góllal kiesett. Marad tehát a bajnokság, ahol nem teljesít rosszul a csapat. Minden esélye megvan a dobogóra, ám az éllovas Rosenborg máris 5 ponttal van előttük. A formára nem lehet panasz, hiszen a legutóbbi 5 fordulóban 4-0-1 mérleget hoztak össze, ez pedig az El-érdekeltség tükrében nem rossz. A házigazda 3.3-as, míg a Strömsgodset 3.1-es gólátlaggal áll, 11 illetve 9 bajnoki meccsük hozott eddig legalább 3 találatot. Mivel a Strömsgodset túlórára kényszerült az El-ben, így minden bizonnyal fáradtan érkezik erre a bajnokira. Ezt kihasználva gólt várunk a házigazdától is, de az élmenő is betalálhat, így a legalább 3 gólos tipp is összejöhet a 90 perc során.

 
 
  • 2atkozottpista2016július24.22:01ÚjVálasz

    ??

     
  • 1atkozottpista2016július24.21:23ÚjVálasz

    SZiasztok!
    Ma éjjel Venus Williams-Johanna Konta meccsre kérlek szépen SOSben mondjatok valamit...Nagyon Konta sikerét érzem, 1.80 mindkettő teniszező odssa a győzelemre. Venus mr öreg, Kontának jók az eredményei. Egymás ellen 1-1-re állnak. Mit mondtok? Egy 10000-est fel merjek rakni Kontára??

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!