<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólokra fogadnál? Íme egy nyerő vasárnapi tipp!

A Helsingborg és a Häcken bajnoki meccseinek jelentős részén eseménydús 90 percet látott eddig a közönség. Nem lesz ez másképp vasárnapi közös derbijükön sem.
Svéd bajnokság
Helsingborg - Häcken
Vasárnap, 17:30 óra

A Helsingborg a tizenegyedik helyen állnak tizennyolc ponttal, hazai mérlegük nem különösebben erős, háromszor nyertek és kaptak ki, egyszer döntetleneztek, gólkülönbségük pedig negatív: 12–14. A gárda védekezésén bőven van javítanivaló, hiszen a tizennégy találkozón már huszonkilencszer zördült meg a hálójuk. A formájuk kiszámíthatatlan: a nyári szünet után előbb kikaptak otthon az Elfsborgtól, majd nyertek a Sundsvallnál. A mérkőzéseik 71 százalékán esett legalább három találat (10/4).

A Häcken nagy kudarcon van túl, az Európa Liga-selejtezőben az ír Cork City ejtette ki a sárga-feketéket. A Svédországban lejátszott 1–1 után a zöld szigeten 1–0-ra kapott ki a csapat. A bajnokságban sem megy jól a gárdának, húsz ponttal csak a hetedik, igaz, a dobogó nincs elérhetetlen távolságban (öt pont a differencia). Idegenben 1-2-3 a statisztikájuk, viszont ami a sikerük, vagy legalább is a pontszerzésük mellett szülhet, hogy május eleje óta nem kaptak ki a bajnokságban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14211VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Csak úgy, mint mai ellenfele, a Häcken is 10/4-es mutatóval rendelkezik +2.5-ös tekintetben. Az egymás elleni találkozóikon eddig szinte mindig sok gól esett, és az esetek nagy többségében mindkét fél betalált. Ma is a gólokra érdemes fogadni, a +2.5-ös opció jó választásnak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!