<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Svéd és brazil gólokkal 3.61-es odds

A svéd kettőben és a brazil élvonalban is a gólokat vesszük célba, mindkét derbin 1.90-es szorzót húznánk ezzel be.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01234. GAIS - Varberg, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - svéd másodosztály, 19:30

A svéd másodosztály 16. fordulójában a kiesés elől menekülő GAIS az erős középcsapatként teljesítő Varberg gárdáját látja vendégül. A házigazda rémes formában van, az előző 6 fordulót nyeretlenül zárta, így képtelen elmozdulni a hátsó régióból. Otthon azonban továbbra is veretlen: 3 sikere mellé 4 döntetlen csúszott csupán be.

A Varberg 26 pontos és minden esélye megvan még arra, hogy osztályozós helyen zárja az idényt. A forma is ezt igazolja: május 12-én szenvedett utoljára vereséget, azóta 3 döntetlen és 5 győzelem a mérleg. Egyik gárda sem az eseménydús meccseiről híres: a GAIS 1.9-es, míg a Varberg 2.3-as gólátlaggal áll. A házigazda eddig 6, míg a vendégek 9 olyan bajnokit játszottak ebben a szezonban, amely 2 vagy 3 gólt hozott. Gólzápor ezúttal sem várható, azonban 2-3 találatig eljuthatnak a felek.

08840. Flamengo - America MG, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - brazil bajnokság, kedd 01:00

A hatodik helyen álló Flamengo a sereghajtó America MG-t fogadja a brazil bajnokság 16. fordulójában. A hazaiak nincsenek rossz formában, a csapat két mérkőzés óta veretlen, s mindössze három pontra van a harmadik helyezett Gremiótól. A vendégekről nem állíthatnánk hasonlókat, a gárda hat mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul egyszer sem tudott eredményes lenni. A sorozatos kudarcok miatt pedig már hét pont a lemaradása az utolsó előtti Cruzeiróhoz képest. A Flamengo dolgát a sok hiányzó nehezítheti. Sérülés miatt nem léphet pályára Paulo Victor, Rodinei, Ederson és Emerson, míg a csapat harmadik legeredményesebb játékosa, Éverton az eltiltását tölti. A másik oldalon jobb a helyzet, mindössze Jonas nem bevethető. Az viszont mindenképp a hazaiak mellett szól, hogy a Flamengónak jól megy az America MG ellen. A két gárda legutóbbi öt meccséből háromszor is Vizeuék jöttek ki győztesen, ám három gólnál több mindössze egyszer született: 2011-ben Flamengo 3-2-re nyert. Most is hazai sikerre számítunk, és úgy gondoljuk, két három gól születik majd a találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!