<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Remek szorzóért fogadunk a svéd újonc ellen

Az Elfsborg egyelőre csak a középmezőnyben tanyázik, de sokkal jobb erőkből áll, mint az erőn felül teljesítő újonc. Hazai sikert várunk.
Svéd bajnokság
Elfsborg - Östersund
Hétfő, 19:00 óra

A borasi együttes a 6. helyről várja a folytatást 21 ponttal, lemaradása tekintélyes a dobogós alakulatokkal szemben. A sárga-feketék gyengén rajtoltak, első öt mérkőzésükből négyet elveszítettek, utána viszont összeszedték magukat Prodellék, április vége óta egyszer kaptak ki, veretlenségüket öt bajnoki óta őrzik. Hazai környezetben nem igazán félelmetes a társulat (3-2-1), ezen a mutatón lenne mit javítani. A keretben egy bekk eltiltását ölti, két középpályás pedig sérüléssel bajlódik.

Az Östersund újonc létére nagyon stabilan teljesít, a gárda a 9. 19 ponttal. Vendégségben sem gyenge a piros-fekete alakulat, mérlege 1-4-2, azaz nem könnyű legyőzni Graham Potter brigádját. A nyári szünetről jó formában tért vissza az alakulat, előbb verte a Jönköpinget, majd remek meccsen pontot hozott a bajnoktól (Norrköping 3-3). Lesznek fontos hiányzói a vendégeknek is, egy bekk és két középpályás biztosan kénytelen lesz kihagyni a borasi túrát.

05770. Elfsborg - Östersund, 1 (1.65) - Tippmix

Bár a vendégek jó passzban vannak, és idegenben sem gyengék, ma mégis a borasi együttesnek szavazunk bizalmat. A házigazda feljebb akar kapaszkodni a tabellán, ehhez pedig győznie kell. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!