<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Fix hazait húzunk a finn élvonalban

Nem hinnénk, hogy a finn éllovas az idegenben igencsak halvány teljesítményt mutató turkui csapat ellen botlik majd hétfő délután.
Finn bajnokság
Mariehamn - Inter Turku
Hétfő, 17:30 óra

Kari Virtanen olybá tűnik, csodát tesz a Mariehamnnal. A kék-sárga-fehérek 17 játéknapot követően három egység előnnyel vezetik a bajnokságot. Nevük mellett 37 pont szerepel, a Wiklöf Holding Arénában 5-3-1-es sorhoz 12-6-os gólkülönbséget hoztak össze. A formájuk lenyűgöző, május vége óta őrzik veretlenségüket, az utolsó négy fellépésükön pedig győztek. A védelmet pakolta össze rendesen a tréner: 17 ütközetben mindösszesen 9-szer kapitulált a hátsó alakzat, ezzel a mutatóval messze a legjobb a ligában. A keretben egy védekező középpályás sérült, de ott lesz a csapatban az Assis-Orgill páros: a brazil szervező és a jamaikai csatár már 12 gólt és 4 asszisztot hozott össze.

Az Inter Turku gyenge szezont fut, mindössze a 10. 14 egységgel - az osztályozós és kieső helyen álló együttesek 13-nál járnak. Otthon, a Wiklöf Holding Arénában 3-1-5-ös, szerény sorral "büszkélkedhet", idegenben pedig az egyik legrosszabb: túramérlege 1-1-6, így egyáltalán nem meglepő, hogy ennyire a tabella hátsó részében állomásozik a társulat. A gyenge szereplés miatt edzőválás történt a klubnál, ám a május végén érkezett Jami Wallenius sem tudta egyelőre megváltani a világot. A formájuk pocsék, a legutóbbi négy bajnokijukat elveszítették. Egy középpályás szerepeltetése kérdéses.

02659. Mariehamn - Inter Turku, 1 (1.60) - Tippmix

Májusban Turkuban is nyerni tudott a Mariehamn (0-2), és ma is a listavezető az esélyes. Nyer a házigazda, tippünk így: 1-es!

 
 
  • 16rewah2016július27.11:58ÚjVálasz

    Jónak tűnik, én a 2,5 gól feletti opciót néztem. Emellett szerintem ami jó lesz mára az a Legia Varsó meccsen mindkét csapat szerez gólt 1,80-ért. Trencin elég jól rúgta a gólokat Varsó meg nem hiszem, hogy kapott gól nélkül akarna eljönni, úgy, hogy a Trencin elég sok gólt is kap, ha már csak az előző körből indulunk ki. Az azért valószínű, hogy a Trencin próbálja helyre rakni a védelmét, de 1 gólt biztos rúg a Varsó is. További meccsekről mára: Asztana nem hiszem, hogy kikapna otthon, az Olympiacos hozni fogja, Fener meccs elég döntetlen gyanús, főleg úgy, hogy tavaly mikor elkezdték a selejtezőt a Sahtar ellen 0-0 volt az első meccs, és a Monaco is inkább védekező felfogásban játszik az idegenbeli meccseiken, de 1 gólra jók szoktak lenni, szóval ott is jó lehet a mindkét csapat szerez gólt vagy 1,5 gól felett. Astra meccset én kerülöm. Sok sikert.

     
  • 15atkozottpista2016július27.09:28ÚjVálasz

    Sziasztok!
    Esetleg ma a Rosenborg 1.65-ért az APOEL Nicosia ellen milyen választás? Jó formában vannak,de...ha megrakom őket, akkor úgysem nyernek. Tudtok valami biztos infót a meccsről?Játssza valaki?Köszi!

     
  • 14atkozottpista2016július26.21:54ÚjVálasz
    Idézet: rewah
    Teniszt én alapvetően kerülöm. Amit még játszani szoktam az az NHL döntetlenek pakolása azon csapatok meccsén akik legalább 4-5 meccs óta nem remiztek. Ott sanszos, hogy leesik egy x.
    ...

    Jött is persze, mert nem raktam. Már jót röhögök magamon, nem is idegesítem magam. Ha raktam volna, 2-0ra kikap a Partick. Legalább azzal, hogy nem raktam meg, te nyertél, különben buktad volna! Gratulálok azért!

     
  • 13rewah2016július26.19:51ÚjVálasz

    Teniszt én alapvetően kerülöm. Amit még játszani szoktam az az NHL döntetlenek pakolása azon csapatok meccsén akik legalább 4-5 meccs óta nem remiztek. Ott sanszos, hogy leesik egy x. Ha nem akkor kicsivel emelem a tétet. Majd próbáld meg október környékén.

     
  • 12atkozottpista2016július26.18:20ÚjVálasz
    Idézet: atkozottpista
    Szia!
    Köszönöm szépen a tippet, de annyi pénzt elbuktam már, undorodom az egésztől. Nem hiszem, hogy akár csak 5 forinttal is támogatnám ezt a xart, de mire alapozod a véleményed?
    ...

    Köszönöm, ritka megértő ember vagy. Én ténylegesen felhagytam. Legalábbis amíg a foci topligák be nem indulnak, biztosan. Ilyen szirszar kazah, meg finn ligákra meg teniszre pláne nem fogadok. Tuti bukó. Ott is az 1000. legyőzi az elsőt. Röhej. Neked sok sikert!

     
  • 11rewah2016július26.16:12ÚjVálasz

    Hidd el mostanában nekem sem sok minden jött, nagyon sok a kiszámíthatatlan esemény. A Partick nem olyan rossz csapat és azért osztálykülönbség is van a két csapat között. 0-2 a tippem. Az olyan meccsekre mint a Mariehamn én nem nagyon szoktam tenni, csak inkább gólokra. Tegnap pl. a Vaasa meccsén úgy gondoltam lesz legalább 3 gól, mert mostanában 3 gól alatti meccseket játszott. De inkább a tutira mentem és 1,5 gól fölé tettem 1,50-ért. Sokszor olvasom, hogy írod már a meccs közben, hogy nem fog jönni stb. ezáltal bebeszéled magadnak és tényleg így lesz. Bízz kicsit magadban és hidd el, hogy nyerni fogsz, csak változtass a hozzáállásodon. Sok sikert mára ha mégis úgy döntenél, hogy teszel valamit.

     
  • 10atkozottpista2016július26.13:43ÚjVálasz
    Idézet: rewah
    Ha gondolod tedd meg mára a Partick csapatát, szerintem az 1,40 tűrhető odds és hozni is fogják.
    ...

    Szia!
    Köszönöm szépen a tippet, de annyi pénzt elbuktam már, undorodom az egésztől. Nem hiszem, hogy akár csak 5 forinttal is támogatnám ezt a xart, de mire alapozod a véleményed?
    Sajnos tegnap is mindenki tutira ajánlgatta itt a Máriahammot, aztán elvitték az utolsómat is, hogy d.göljenek meg a xarhzi finnek!

     
  • 9rewah2016július26.13:35ÚjVálasz

    Ha gondolod tedd meg mára a Partick csapatát, szerintem az 1,40 tűrhető odds és hozni is fogják.

     
  • 8atkozottpista2016július26.10:04ÚjVálasz

    A tegnapi VESZTES/nyertes táblázatban nem látom a Máriahamm-Inter Tököm meccset, amin hála nektek ennivalóra se maradt pénzem. Tessék azt is kiírni, mint VESZTES!!! tipp! Gratulálok! Szánalmas oldal! Végeztem mind veletek, mind az egész tippgecimixxel!

     
  • 7atkozottpista2016július25.20:03ÚjVálasz

    A mai nappal befejeztem. TÉNYLEG! Belátom, ha megfeszülök is olyan átok van rajtam, amit soha senki sem fog levenni. Belenyugszom, egy utolsó patkány életét nem éri az enyém. 5 forintot nem rakok semmire, inkább kidobom a pénzt a kukába, minthogy O.V-nak vagy a ge.i Szerencsege.i Zrt.-nek adjak innentől 1 forintot is. Ne aggódjatok, mivel eltakarodok innen ettől a perctől fogva minden "profitipp" jönni fog. Mivel én hoztam a tuti tippekre is az átkot, mert amit megjátszok, az minden elment. Viszlát! Remélem nem kell már sokat szenvednem...

     
  • 6atkozottpista2016július25.19:00ÚjVálasz

    Megkérdezhetem, te mennyi pénzt buktál el?
    Én ha megtennék egy focimeccsen hazait, döntetlent és vendéget, nekem még valami miatt ott se jönne be egyik verzió sem. Elmaradna, törölnék, mittudomén. ELEGEM VAN AZ ÁTKOZOTT ÉLETEMBŐL, VÉGÉRVÉNYESEN!!!

     
  • 5atkozottpista2016július25.18:53ÚjVálasz

    Mit mondtam, hogy 0-0 marad? NEM MEGMONDTAM, HOGY NEM NYER A MARIEHAMN?????VISSZA FOGJA VALAKI ADNI AZ ABLAKON KIDOBOTT 15.000 FORINTOMAT!!!

     
  • 4atkozottpista2016július25.18:31ÚjVálasz

    És még élőben is felraktam a 20. percben egy ötezrest a hazaira. ILYEN NINCS!!!!!

     
  • 3atkozottpista2016július25.18:24ÚjVálasz

    10.000-t baxtam el, egyes kötésben,naná hogy 0-0. Van hátra vagy 5 perc. Megint elbuktam egy csomó pénzt természetesen Nekem jött volna be? Még 5 forint se!!!Bezzeg a másik finn getvás csapat a Váza tudott nyerni otthon!!!ELEGEM VAN AZ ELÁTKOZOTT QWA ÉLETEMBŐL!!!KÉSZ, BEFEJEZTEM EZT A XART! Mert hogy elmegy minden második, vagy 10/8, dehogy mindegyik kivétel nélkül, még az 1.01 is??? Remélem már nem kell sokáig szenvednem!

     
  • 2SeRiaL2016július25.17:54ÚjVálasz

    Nyugi, ez most jönni fog, én is ezt raktam :)

     
  • 1atkozottpista2016július25.12:25ÚjVálasz

    Felraktam az utolsó tizesem a Mariehamnra, úgyhogy mi lesz a főcím, amit olvasok este: idegenben győzött az Inter Turku. D.göljek meg, ha nem így lesz!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!