<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A bajnokságban is lecsap az El-meglepetéscsapat?

Ha 3-0-ra elintézte a Slovan Bratislavát, a lett újonc sem jelenthet gondot a Jelgavának. Márciusban 4-0-ra végeztek ebben a párosításban: hétfőn is tuti hazaira voksolunk.
Lett bajnokság
Jelgava - Rigas FS
Hétfő, 18:00 óra

A legutóbbi évad negyedik helyezettje, a jelenleg is ebben a pozícióban tanyázó Jelgava fogadja a lett élvonal újoncát, a hatodik Rigas FS-t. A házigazda mindössze egy döntetlent ért el ebben az évadban, hat-hat győzelme és veresége van. A márciusban rajtoló szezonnak meglehetősen rosszul futott neki, az első nyolc fordulóban mindössze két győzelmet könyvelhetett el, ugyanakkor ötször kikapott.

Május vége óta egész más a képlet, a legutóbbi öt bajnokiján négyszer diadalmaskodott, emellett szépen halad az Európa-ligában is. Az izlandi Breidablik (3-2, 2-2) legyőzése után nagy skalpot aratott az együttes, hiszen a Priskin Tamást is soraiban tudó Slovan Bratislavát intézte el, méghozzá úgy, hogy a pozsonyi 0-0 utáni 3-0-ás sikerrel.

A forma tehát igazán remek, az európai porondon csütörtökön érkezik a Beitar Jerusalem, ám addig még le kell győzni a Rigast. A vendégcsapat 4-4-5-ös győzelmi mutatóval rendelkezik, s bár legutóbb idegenben múlta felül 1-0-ra a Ventspilst, azt megelőzően négy meccsen nyeretlen maradt. Az RFS 1-2-4-es mérleget tud felmutatni idegenben, és árulkodó a hét meccsen összehozott 3-11-es gólkülönbsége.

10895. Jelgava - Rigas FS, 1 (1.70) – Tippmix

Március közepén Jelgava-Rigas FS indult a lett bajnokság, akkor 4-0-ra győzött a házigazda. Ha hétfő este nem is lesz ekkora különbség, ezúttal is biztos 1-es a tippünk.

 
 
  • 1potrien112016július24.21:42ÚjVálasz

    Kellene a bunda faktorral is számolni,van egy csomó csapat aki mindig bundázik. Ilyen a Slovan is,ez tuti. Valahogy erről nem hallhatunk itt,se Fognininél,se a focinál.Pedig a meccsek jelentős része fix,ahogy simán kiajánljátok egy szemrebbenés nélkül a potenciális fixer csapatokat is.1,4-ért.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!