<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szuper BL-meccsek, remek oddsok

Irány a BL, ahol olyan remek meccsekre fogadunk, mint a Rosztov-Anderlecht és a Sahtar-Young Boys. Az oddsaink a ketteshez közelítenek...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16501. Rosztov - Anderlecht, 1. félidő X (1.85) - BL-selejtező, 20:30

Kemény ellenfelet kapott a belga ezüstérmes Anderlecht a selejtezőben, hiszen a masszív Rosztovval szemben kell kivívnia a továbbjutást. Az orosz együttes az előző pontvadászatot a 2. helyen zárta és szorongatta a bajnok CSZKA-t, végül 2 ponttal maradt le az aranyról. Mindössze 5 vereséget szenvedett el a 30 forduló során, otthon viszont veretlenül zárt. Pedig az orosz élvonalban olyan csapatok vannak, mint az említett CSZKA, vagy épp a Lokomotív-Zenit-Szpartak hármas... Az Anderlecht 7 ponttal szerzett kevesebbet, mint a bajnok Bruges, így be kellett érnie a 2. hellyel, azaz a BL-selejtezővel (a bajnok főtáblára jutott). Idegenben még belga szinten is sebezhetőnek bizonyult az előző idényben, hiszen csupán 5-5-5 mérleggel zárta vendégként az alapszakaszt. Minden bizonnyal óvatos és taktikus odavágóra van kilátás, ahol egyelőre egyik csapatnak sincs oka a másiknak rontani. Kemény mezőnyjátékot várunk, mely az orosz csapatokra egyébként is jellemző, a félidei remi így jó választásnak tűnik.

16603. Sahtar Doneck - Young Boys, mindkét csapat szerez gólt (1.90) - BL-selejtező, 20:45

A Tippmixtippek közt ukrán győzelmet jósolunk, ugyanakkor jó esélyt látunk a gólváltásra is. Mindkét együttes második lett hazája bajnokságában, méghozzá úgy, hogy ipari mennyiségben termelte a találatokat (Sahtar 26 meccs/76 gól, Young Boys 36/78). Mindketten most rajtolnak a BL most futó kiírásában, egy-egy bajnokin vannak túl. Az ukránok (írhattunk volna brazilokat is, hiszen a Sahtarban hét dél-amerikai futballista szerepel) 4-1-re verték a Zirkát, a svájciak 2-0-ra a St. Gallent.

Noha a Young Boys kerete közel sem teljes, a felkészülési meccsek is bizonyítják, egy gólra bárki ellen jó a csapat. Márpedig, ha ez a találat összejön, a Sahtarnak pörögnie kell (a támadósorban olyan klasszisok szerepelnek, mint Taison, Eduardo és Wellington). Remek opció lehet a +2.5, vagy akár a +3.5 találat is, mi a gólváltásra fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!