<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Salzburg nem a Fradi! A tippünk tehát...

Úgy véljük, az osztrákok nem követik el ugyan azt a hibát, mint a Fradi. A gólzápor ugyanakkor igencsak valószínűtlen…
Bajnokok Ligája selejtező
Partizani Tirana - Salzburg
Kedd, 20:00 óra

A Partizani a legutóbbi idényben ezüstérmet szerzett Albániában, de miután a Skënderbeut kizárta a nemzetközi szövetség a kupaszereplésből, így a BL-ben a piros-feketék indulhatnak. A Ferencváros ellen Viláék semmi extrát nem nyújtottak, igaz, ezen semmi meglepő sincsen, hiszen klasszis játékos nincs a keretükben. A fizikai felkészültségükkel nincs probléma, ezt bebizonyították Ibrahimiék, ám összességében szürke középcsapat benyomását keltette a Tirana. Adolfo Sormani egy középpályásával nem számolhat a keddi találkozón.

A Salzburg biztosan nyerte meg az osztrák bajnokságot, Óscar García együttese viszont vereséggel kezdte az idei pontvadászatot. A Red Bull a Sturm Graz vendége volt, és a fehér-pirosak gyorsan háromgólos hátrányba kerültek az első félidőben, amelyet csak kozmetikázni tudtak később (3-1). Pedig úgy tűnt, hogy rendben van az alakulat, hiszen a BL-selejtező előző körében a Liepaja ellen simán léptek tovább Soriánóék. A keretben egy belső védő és egy támadó sérült.

16373. Partizani Tirana – Salzburg, 2.5 gól alatt (1.65)- Tippmix

A Partizan nagyon meglepte a Ferencvárost, és ebből tanulhatott a Salzburg. Azt gondoljuk, hogy a klasszisokkal erősebb osztrák társulat már az odavágón előnyt szerezhet. Gólzuhatagban ugyanakkor a legkevésbé sem gondolkodunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!