<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Fix 1-est ígér a klasszis különbség

Úgy véljük, a fehérorosz együttesnek nem jelent gondot ír riválisa legyőzése. Nem gondoljuk, a BATE gólt kapna a párharc első meccsén…
Bajnokok Ligája selejtező
BATE Boriszov - Dundalk
Kedd, 20:00 óra

A BATE a legutóbbi évad során tükörsimán nyerte meg a bajnokságot, és ezúttal is minden bizonnyal a sárga-kékeké lesz az aranyérem. Fél távnál magabiztos előnnyel vezetnek, a Boriszov Arénában félelmetes mérleget produkálva. Polyakovék az első selejtezőkörben a finn SJK-val találkoztak. Otthon biztos kétgólos előnyt szereztek Veremkóék (2-0), a visszavágón pedig már 2-0-ra is vezettek, a vége azonban 2-2 lett, de a fehérorosz továbbjutás egy percig nem forgott veszélyben. Aleksandr Jermakovics vezetőedző egy belső védőre sérülés miatt nem számíthat.

A Dundalk is simán nyerte a bajnoki címet, és jelenleg is az élen áll hazája bajnokságában. A fekete-fehérek idegenben is erősek, a formájuk is jó. A bajnokságban hatpontos a fórjuk a Cork Cityvel szemben, a BL-selejtezőben pedig az izlandi Hafnafjördur ellen sikerült kivívniuk a továbbjutást. Az első mérkőzésen a Dundalk szerzett vezetést, ám a HF egalizálni tudta az eredményt. A visszavágón izlandi előnnyel vonultak az öltözőbe a csapatok, de a remek formában lévő McMillen gyorsan bevert kettőt - a hajrában érkezett hazai találat így még mindig az írek továbbjutását jelentette. Stephen Kenny menedzser a 4-2-3-1-es hadrendet alkalmazza legszívesebben, de nem kizárt, hogy a fehéroroszok elleni meccsen még egy védekező középpályás kap szerepet. Egy belső védő sérült, ő nem utazhat el a csapattal.

Főtipp

16331. BATE Boriszov - Dundalk, BATE kapott gól nélkül játssza le a mérkőzés (1.55) - Tippmix

Bátrabbaknak

16315. BATE Boriszov - Dundalk, (0-1) 1 (2.15) - Tippmix

A BATE ényegesen erősebb ellenfelénél, egyértelműen a hazaiak továbbjutását várjuk a párharctól. Tavaly összeakadt a két együttes, akkor a Boriszov Arénában 2-1 lett a vége, Írországban pedig 0-0. Most azt gondoljuk, hogy az első mérkőzésen a fehéroroszok megnyugtató előnyt szereznek, és jó eséllyel nem kapnak gólt. A szünetig már előnybe kerülhet a hazai alakulat, amely a végén ünnepelhet, és nem lepődnénk meg, ha a végén kettő lenne közte - természetesen a kék-sárgák javára...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!